100BUC Șmirghel Tambur Mandrine Set Rotativ Șlefuire Kit Mandrine Șlefuire Trusa pentru Lustruirea Sculptură în Lemn Slefuire

  • 2.04lei
  • 1.96lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1. Aplicarea pe scară largă: hârtie De nisip este potrivit pentru foraj, netezirea bavuri și tăieturi, lustruire jad și alte artistice materiale, sau modelarea de forme neregulate.Aceste tambur masini de slefuit poate fi folosit pentru prelucrarea lemnului și de prelucrare a metalelor.

2. Perfect Dimensiunea: dimensiunea de cereale de șmirghel include 80#, 150#, 180#, 240#, 320# și 600#.Cea mai mare dintre numărul, fina va fi după măcinare.Cea mai mică dintre numărul, cu atât mai clară devine.

3. Practice de Utilizare: rotativ sablare jante are marimea perfecta.Reutilizabile butoi masina de slefuit cu ax de slefuire roată burghiu atașamente pot instala instrumente.Fiecare slefuire roata de foraj oferă diferite diametre pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

4. Ușor de utilizat: șlefuire manșonul este fixat pe polizor pentru mai sigură și mai eficientă de lucru.Tip tambur slefuire maneca este din alumina.

5. De înaltă Calitate: tambur slefuire kit este potrivit pentru Bodhi semințe de peeling, lustruire, sculptură în lemn, și de măsline de slefuire.Fabrica de vânzări directe și la prețuri accesibile.

Caietul de sarcini:

Șmirghel mare diametru: aproximativ 14mm/0,6 in

Mici șmirghel diametru: aproximativ 8mm/0.3 în

Cauciuc roata biela: despre 3.15 mm/0.1 în

Aplicație: pentru sculptură, sculptură în lemn, metal, plastic, jad, circuitul DIY lustruire și alte lustruire, sculptură în lemn și de măsline de polizat scule de mici dimensiuni.

Instalare:

Prima împinge roata cauciuc în șmirghel, și apoi strângeți șuruburile de pe roți de cauciuc.

Lista De Ambalare:

100*Șmirghel (80#, 150#, 180#, 240#, 320#, 600#)

1*Roți De Cauciuc Bielei

Notă:

Această șlefuire maneca cap de măcinare trebuie să fie utilizat cu o legătură de mâner, care este vândut separat.Vă rugăm să strângeți șuruburile din față înainte de a utiliza șlefuire maneca, altfel hârtie de nisip va cădea.

Etichete: cauciuc nisip, se pisa, metalice, dremel pentru, dremel mandrel, mandrina de gaurit, dremel poloneză, hârtie de nisip roata, masina de slefuit, polizor cu tambur.


  • Numărul De Model: Șmirghel Set
  • Diametru Exterior: 8/14mm
  • Utilizare: Comerciale Fabricarea
  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Material Pad: alumina

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon