Manual de Pumnal 1095 Oțel Ars lama Katana Samurai Tanto Sabie de arta on-line Samurai Arme Ascuțite sabie Japoneză

  • 499.66lei
  • 424.71lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Parametrii de produse

Plin lungime lama 50cm 32cm latime 3,2 grosime 0.7 Greutate 0,6 kg Teaca material: lemn de esenta tare de vopsea (puteți alege roșu și albastru) Materialul lama: otel carbon 1095 Cuțitul clip material: Alama Călire: Acoperit cu ars lama (răcire cu apă) Duritate: despre 61hrc Măiestrie: mână-a făcut cu măiestrie tradițională, lama și mânerul sunt integrate Mâner fix: Dublu unghii Produse realizate manual, sunt erori în caietul de sarcini, greutate, și duritate

Cumpărătorii vă rugăm să rețineți: 1: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în proiectul de preț sau de marfă, aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2. Vă rugăm să vă asigurați că adresa de livrare furnizate sunt corecte.Dacă pachetul este returnat la noi, cumpărătorul va fi responsabil pentru costul de reexpediere. 3: Odată ce bunurile sosesc sau sunt reținute de obiceiurile voastre, vă rugăm să contactați vamale pentru a colecta factura pachet (factura va fi trimis la tine după ce mărfurile sunt trimise). 4. Vă rugăm să rețineți că fiecare sabie sac trebuie să fie eliminate atunci când mărfurile ajung la vamă.Obtinerea de telefon la locul de muncă este foarte important. 5. Dacă există orice problemă în timpul de achiziție, vă rugăm să ne contactați în primul rând să-l rezolve.Cele mai multe probleme pot fi rezolvate prin suport tehnic. 6: proiect.Vă rugăm să furnizați câteva poze de produsele cu defecte.Puteți face schimb sau de restituire după checkout.Deoarece mărfurile au fost pierdute sau deteriorate în tranzit, acesta va fi posibil pentru a obține o rambursare completă.Pachetele sunt reținuți, distruse sau returnate expeditorului cauza probleme vamale, În plus față de cele de transport de marfă, va vom returna banii buyer.By cumpara acest produs.Trebuie să citiți și sunt de acord cu următoarele: recunoașteți că Aveți 16 ani sau mai în vârstă și că un minor poate fi încălcat locale și/sau legilor statului în achiziționarea acestui produs.Cumpărătorii au obligația de a proteja interesele lor Sunt legal destul de vechi pentru a cumpăra și de a primi bunuri, care sunt cerute de legile de oraș și/sau statului unde bunurile sunt situate, și adresa indicată de cumpărător este obligat de legile din orașul tău Și/sau statele membre.Toate cuțite și săbii trebuie să fie utilizate cu mare grijă.Înainte de a utiliza acest produs, acesta ar trebui să fie verificate pentru orice defecte.

Etichete: sabia, katana real, katana parte, 1095 din oțel katana, sabie albastru, wakizashi, sabie de oțel, japoneze tanto, sabie chinezească, machet.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică Regională: japonia
  • Stil: Japonia Stil
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon