Practica Scris Cartea Registru De Lucru Reutilizabil Copii Caiet De Practică Caiet De Copii Cadou Carti Pentru Copii, Carte De Artă Pentru Copii Caiet

  • 67.66lei
  • 33.85lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici

1. Reutilizabile: scrisul De mână pad-ul va dispărea în mod automat și pot fi refolosite din nou și din nou.Scrisul va dispărea în mod automat atunci când se usuca.Este foarte potrivit pentru practică repetată.

2. Oferă camere confortabile scris și scriere standard format: acest scris pulpa are trei dimensiuni groove design, standard format scris, hârtie de înaltă calitate, durabil și confortabil.

3. Material principal: hârtie de înaltă calitate.În condiții de siguranță pentru a utiliza.Hârtia este gros și nu pătează ușor.Caligrafie bun instrument de practică.

Caietul de sarcini

Material: Carton Alb

Culoare: Vezi Foto

Dimensiune: 13x19cm

Conținut: Alfabetul/Desen/Matematica/Numărul

Potrivit Pentru: Studenți

Pachetul Include:

4xPractice Caiet

1xpen

5xRefill

1xPen Titular

ShenSi Educație Angajament: În scopul de a permite clienților să primească produse mai devreme, vom da prioritate la utilizarea www.citygroupromania.ro standard de logistică pentru a trimite produsele

Etichete: engleză coran carte, carte în limba engleză, calligraphy magic, copiii practică carte, notebook paper, chineză caiet, engleză mondială a cărții, a5 notebook, calligraphy copybook, reuseable copii caiet.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: lcy020
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon