2021 Laser Epilator Electric de Frumusete Acasă Dispozitiv de 900.000 de flash-uri Nedureros IPL de Îndepărtare a Părului

  • 220.56lei
  • 125.71lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Frumusete acasă Dispozitiv de 900.000 de flash-uri Nedureros IPL de Îndepărtare a Părului

1. 900.000 de flash-uri 2. 0.9 s Clipește Rapid 3.Triplă protecție de securitate 4. Ecran mare de afișare 5. Largă Multi-strat acoperite cu lentile

Triplă protecție de securitate

1.Built-in senzor de securitate cip. 2. All-in-one mașină, pentru a preveni lumina partea și mai multe de inserție și ștergere de daune 3. Protecție multiplă de pe placa de baza pentru a asigura o funcționare stabilă.

UTILIZARE PAȘI

1) Primul plug-in de alimentare și porniți aparatul; selectați echipamentul; pentru prima utilizare, este recomandat pentru a începe încet la viteze mici la viteze corespunzătoare. 2) vă Rugăm să pune capul laser pe piele, după energie indicatorul clipește, apăsați butonul de lansare pentru a finaliza operațiunea; a trece la următoarea parte și de a continua operațiunea. 3) După pornirea mașinii; apăsați scurt pe butonul de emisie, pentru emisie de lumină operațiunea, apăsați lung butonul de emisie pentru automata / manual de emisie de lumină modul de comutare.

Umanizat design concept

1. Multi-strat de lentile acoperite cu bandă largă acoperire și mai mult eficacitatea. (1-3 niveluri de îndepărtare a părului pentru a îmbunătăți textura pielii, 1-8 nivele: îndepărtarea părului) 2. Atât dimensiunea și aspectul Mini este mai ușor de transportat, și este ușor de operat prin organizarea de forma. 3. Ecran mare de afișare parametri sunt mai ușor de citit.

Îndepărtarea părului cu Laser echipamente

Îndepărtarea părului de ori: 900.000 de ori Dimensiune produs: 16.8 * 11.2 * 7.8 cm Pachetul include: de adaptor + host + manual+cadou Gratuit(Ochelari și aparat de ras) Hârtie manuală limba: engleză/rusă /portugheză / Japoneză / franceză / spaniolă /coreeană Nivele de putere: 1-8 nivele Funcția principală: de Păr removel Addtional funcție: de întinerire a pielii /acnee reduce Lungime de undă de: 500-1100mn Energie: a 3-5J/cm2 Triplă protecție de securitate: 1.Built-in senzor de securitate cip. 2. All-in-one mașină, pentru a preveni lumina partea și mai multe de inserție și ștergere de daune 3. Protecție multiplă de pe placa de baza pentru a asigura o funcționare stabilă.

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

ATENȚIE:NU FOLOSI GEL SAU LOTIUNE INAINTE DE UTILIZAREA APARATULUI.UTILIZAȚI-L DUPĂ UTILIZARE MASINA!Ochelari și aparat de ras sunt cadouri gratuite [Acest tip de dispozitiv de îndepărtare a părului este diferită de la un aparat de ras și poate elimina parul în câteva minute sau câteva zile.Acest tip de produs nu acționa direct pe par, dar direct de pe foliculii de par.Ai nevoie să-l folosească pentru o lungă perioadă de timp pentru a obține efectul.Vă rugăm să folosiți-l pentru cel puțin 1,5-2 luni.Daca parul tau este mai lung decât 8mm, vă rugăm să folosiți un aparat de ras pentru a elimina suprafata de păr înainte de a utiliza instrumentul!!!Persoanele cu puternic și greu parul, de obicei dura mai mult.]

Etichete: removal laser hair removal, ipl, post depilator, iphl epilator cu laser, dw660, heysilkyskin îndepărtarea părului cu laser receptor, laser a, epil laser, depil cu laser, auzi remover machine.


  • Nume De Brand: BJI
  • Numărul De Model: AM001
  • Utilizarea: Bikini, Corpul, Fata, Sub brat
  • Material: ABS
  • Putere Tip: electric
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE, ROHS
  • Tip De Element: Epilator

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon