Minunat Dans Fata Washi de Mascare Benzi pentru Luare de Card Glonț Jurnalul DIY Scrapbooking Etichete Autocolante

  • 74.12lei
  • 51.88lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Detalii Produs:

Dimensiune:4.6 cm*5m Bucla:50cm Material:Washi Hârtie/PET Autocolant Ambalare: 1roll/sac Utilizare:design Fantastic pentru invitatii/carduri/ plicuri/reviste

De plată și Adresa:

1. Înainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă au orice întrebări. 2. Vă rugăm să plătească pentru comanda în termen de 2 zile de la trimiterea comenzii. 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa, numărul de telefon, cod postal corect.Vom livra produsele la tine bazează pe www.citygroupromania.ro.Dacă aveți nevoie de schimbarea adresei, vă rugăm să ne contactați înainte de a livra coletul. 4. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale.Transport gratuit prețul nu include taxele de import.

Transport:

1. Comanda dvs. va fi procesată în termen de 7 zile de la plata. 2.China Post Air mail, de obicei, durează aproximativ 15-60 zile pentru a ajunge la tine. (Uneori, e nevoie de mai mult timp) EMS durează 5-10 zile lucrătoare; Fedex durează 4-8 zile lucrătoare, DHL și UPS durează 3-7 zile lucrătoare. 3. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la orice problemă de transport, crede-ne, noi vă va oferi o rapid și mulțumit de răspuns.

Feedback-ul:

1. Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda din nou. 2. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de a deschide un litigiu pe www.citygroupromania.ro.Vom încerca noastre cele mai bune să-ți dau un soluția mulțumit.Am înțeles tristețea ai putea avea, dacă ordinul nu merge bine, dar vom face toate eforturile pentru a oferi mulțumit de rezultate.

Vă mulțumim pentru Sprijinul Dumneavoastră Mereu!

Etichete: jurnalul și notebook-uri, 2021 agenda, jurnalul, 2020 salopeta, 2021 jurnal, fusta lunga cu slit, rochie de tapiterie, a5 notebook, hârtie album, flori femei.


  • Material: Washi Hârtie/PET Autocolant
  • Numărul De Model: HMZ01
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Wollme

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon