60ML alungirea Unghiilor Gel de Unghii Rapid Alunecare Soluție Lichidă de Unghii Gel de Spălare Fototerapie Adeziv Soluție de Curățare

  • 13.32lei
  • 9.20lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

1. Poly gel este un revoluționar de unghii accesoriu tehnica care rezultă într-o mai usor, mai flexibil de sosire.

2. Trageți-free shaping: Cum de a aplica poly gel, - Mylee Alunecare Soluție ajută la eliminarea frecare pentru efort trageți-free shaping.

3. Folosind un dual-mylee-a încheiat instrument, dip pensula end în alunecare soluție și apoi se distribuie uniform de gel peste unghia formă sau

sfat.Acest lucru ajută la nivel gel și creează chiar o bază.Poly gel poate fi format cu ușurință într-o frumoasă formă de cui. 4. Ușor de utilizat: este ușor de a crea uimitoare extensii de unghii, folosind poly gel – chiar dacă ești un începător.

5. Constructor poly gel poate fi folosit pentru a adăuga lungime și forma pentru unghiile naturale pentru a crea modele de unghii uimitoare.

Caietul De Sarcini : Nume: Unghii Alunecare Soluție

Lista de ambalare : 1*60ML Unghii Alunecare Soluție

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: apoasă de acetonă, poliester acetonă, ur acetonă, mașină de acetonă, 5 acetonă, acetat de acetonă, piure de acetonă, durable acetone, titularul acetonă, îndepărtarea acetonă.


  • Tip: Acetonă Pentru Lacul De Unghii
  • Cantitatea: 1buc
  • Numărul De Model: Unghii Gel Remover
  • Origine: NC(de Origine)
  • NET WT: 60ml
  • Ingredient: Gel

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon