9V 3.5 W LED Panou Solar Powered Fantana Colorate Iaz de Gradina Decor Pompa Cascada Piscine de Gradina Decor 2021

  • 126.20lei
  • 99.68lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. Stocarea de energie Electrică, Iluminat de Mult Timp: Noua versiune imbunatatita de fantana solare.Atunci când soarele este plin, se pulverizeaza apa, mai puternic decât orice altă fântână de pe piață.Ea are un built-in de înaltă performanță cu litiu polimer baterie cu o putere de funcția de stocare.Apa poate fi pulverizat în zilele înnorate.Noaptea, LED luminos de pulverizare a apei poate continua să lucreze timp de 6 ore, atunci când bateria este complet încărcată.

2. Grădină, Piscină Decor: alb lumini cu LED-uri, cu 24 de LED-uri, atunci când lumina de detectare vine noaptea, lumina, ceea ce face gradina piscina, seara mai frumoasă.Solar cuib de pasăre fantana poate fi operat în mod automat, sub lumina directă a soarelui, în doar 3 secunde.Ea are un built-in de înaltă performanță cu litiu polimer baterie.Spray înălțimea este mai mare de 60cm, indiferent de tulbure sau soare.Se poate lucra timp de 6 ore, fără energie electrică sau baterii.

3. 7 Pulverizare a Apei Metode: Cu 7 tipuri diferite de capete duza atașat, puteți obține diferite apă de formă și înălțime în apă diferite modele.Instalare ușoară, fără nici un fir de locație, prize, și suplimentar, necesar separat.Solar-alimentat, nici o baterie sau energie electrică necesară, se execută în mod automat sub soare, de înaltă eficiență, de mediu.

4. Noua Tehnologie Modernizată: De stocare a energiei solare fantana este un peisaj fantana dispozitiv care utilizează panouri solare pentru a încărca bateria și pompa de apă.Acest produs utilizează panouri solare de înaltă eficiență și un nou tip de brushless pompa de apa, care are avantaje de rapid start-up, de înaltă eficiență și stabilitate puternic.Acesta va continua să ofere apă de flori pentru grădină și terasă.Pur și simplu curățarea și întreținerea.

5. Anti-coliziune Bar Design: produsul este echipat cu patru anti-coliziune de bare, care poate fi folosit pentru a stabili poziția de fântână și de a preveni fântâna de a fi cu sufletul la gură la marginea piscinei și determinând apa să se reverse.

6. Configurați Deficit de Apă Funcția de Protecție(Nivelul Apei de Monitorizare): Built-in de nivelul apei funcția de monitorizare, se poate opri în mod automat de lucru, atunci când nu există deficit de apă, și începe imediat după adăugarea de apă, fără repornirea și de activare.Operație simplă previne pompa de apa la ralanti și reduce durata de viață a pompei de apă.

7. Noua Fantana Solare cu 2 Moduri de Lucru: modul de Zi, atunci când luminile sunt stinse, și spray de apa; mod de noapte, atunci când luminile sunt aprinse, spray de apă.Acest nou tip de solar pompa de fantana este foarte potrivit pentru păsări bai, rezervoare de pește, mici iazuri, piscine, gradini, terase, peluze, și de oxigen a sangelui.Acesta poate fi folosit ca o fântână de apă pulverizată în timpul zilei, și poate fi folosit ca o fantana decor peisaj de lumină pe timp de noapte, aduce mai multă bucurie.

Caietul de sarcini:

Panou Solar de tensiune: 9V

Panou Solar putere: 3.5 W

Built-in baterie cu litiu: 3.7 V/2000mAh

Debitul maxim al pompei: 180L/h

Top ridicare: 1.2 m

Max Spray Înălțime: 60-80cm

Durata de viață: ≥10000ore

Culoare: negru

Material: ABS și PC

Rezistent la apa clasa: IP68

Dimensiuni ambalaj: aprox. 21*20.5*5.5 cm/8.27*8.07*2.17 inch

Greutate pachet: aprox. 560g

Lista De Ambalare:

1*Panou Solar cu Pompa

7*Duza

1*Duza De Bază

4*Anti-coliziune Bar

1*Manual De Utilizare(Engleza)

Notă:

1. Acest produs este simplu de utilizat.Alege sunny garden piscine, bazine de înot, etc., rupeți folia de protectie de pe panouri solare, activați produsul împotriva soarelui și a pus-o în apă, produsul poate fi pornit, iar pompa va funcționa atunci când soarele este plină în timpul zilei, puterea este furnizată de energia solară și cea rămasă a bateriei este stocată în baterie internă.Atunci când soarele este slab, produsul va comuta automat la alimentarea de la baterie pentru a asigura funcționarea normală a pompei de apă.

2. Acest produs are funcții, cum ar fi lipsa apei de protecție, în mod eficient, prelungind durata de viață a pompei.Dacă găsiți că pompa se oprește din funcționare în timpul utilizării, vă rugăm să verificați dacă pompa este scurt, de apă, sau de a verifica dacă apa de admisie a pompei este blocat de corpuri străine, curățați-l în timp, și se poate lucra în mod normal.Acorde o atenție la curățarea regulată de moloz și murdărie de pe panoul solar.

3. Păstrați suprafața panoului solar curat, nu utilizați solar pompă de fântână în murdar sau corozive a apei.Schimba apa frecvent pentru a împiedica murdăria de obstrucționarea pompa.

4. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

null

Etichete: perla poncho, vânătoarea de turism, pompa de caldura, pompa acvariu, fantana cascada, albastru fantana solare, fântână de apă, costume de baie piscine, biometric de amprente de blocare, decor gradina.


  • Tip: Fantana Solare
  • En-gros: Da
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon