Personalizate De Acoperire Mată 3 Inch 64/32 Buzunar Album Star Pentru Kpop Album Foto Carte De Mici Stele Chaser Fata De Stocare Polaroid Album

  • 42.85lei
  • 32.98lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

*Urmați-mă pentru cadouri și oferte*

Capac personalizat, inimă, pătrat, nu decupaj, ovale, pisica, diamant

Opțiunile de mai sus pot alege 64 sau 32 de buzunare, vă rugăm să consultați personalul de serviciu pentru clienți înainte de a plasa o comandă, vă mulțumesc!

Material: PVC

Numărul de sloturi pentru carduri: 64 sloturi pentru carduri de 16 pagini, 32 sloturi pentru carduri de 16 pagini.

card dimensiune :6*8,7 cm(64 de buzunar), 9.7*6.5 cm interior dimensiune pagină(32 de buzunar)

NOTĂ:

Ne pare rău, Deoarece produsul este realizat manual de unul singur, violet, rosu carouri negru galben disponibil în 1 săptămâni.

De asemenea, puteți deveni fan al meu, și apoi am să vă anunțe atunci când este disponibil un nou produs.

Toate produse personalizate sunt fabricate din material mat, cu cantitate minimă de comandă este 1,

Produse personalizate permite ușor diferite de a afișa imagini, fonturi și modele vor fi proiectate în conformitate cu personalizare.

card cadou Interne card carduri aleatoare pentru fiecare album,Pe link-ul de imagine este un exemplu, cardul cadou nu poate fi exemplu poza din link-ul,imaginea poate fi înlocuit de unul singur.

Client metodă de personalizare:

Prietenii care au nevoie de PS șablon de proiectare, contactați serviciul clienți, trimite e-mail la mine , vă voi trimite design șablon de tif,da-mi un e-mail,șablon va trimis la adresa dvs. de email.

De asemenea, puteți DIY propriul șablon de acoperire în funcție de mărimea,Sau trimite direct fotografia de pe copertă vă place.

Design atenție cerințe:

Notă:

1. Dimensiune: Nevoie de a reduce suplimentar apropiere;

2. Iubesc forma: nu desena o forma dragoste! ! !Pentru că dragostea te trage de unul singur va interfera cu poziționarea de tăiere model de masina noastra, nu lăsați alb sau gol în dragoste, și se lasă original fond în parte de dragoste; doar ca exemplu

3. Format: format psd este necesar pentru lucios capac de personalizare, și psd, png, jpg și alte formate sunt disponibile pentru acoperire mată de personalizare.

Amintiți-vă:dacă ești capac personalizat,

plasați o comandă pentru a extinde timpul de livrare de 20 de zile.

1. Vă rugăm să nu plasați o comandă dacă nu puteți aștepta.Nu vreau să fie pedepsit și s-a plâns de AE, deoarece timpul de producție nu a fost extinsă.

2. Produsul personalizat nu poate fi anulat la jumătatea drumului, și-mi preliminare lucru nu este garantat.

NOTĂ!!!

Produsele personalizate nu pot fi anulate la jumătatea distanței, pentru produse personalizate sunt unice și personalizate pentru tine.Deoarece produsul este conceput, acesta a început să se servi singur.Vă rugăm să înțelegeți înainte de a personaliza.

model :

Exemplu:

iubit album este Lucios capac:

Etichete: capac kpop bts, album pentru foto, harta sufletul persona, album foto, cravata bts kpop, photocard, bts kpop accesorii brpche, camera polaroid, kpop photocard, album foto.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Fotografie De Stocare Cantitate: 80
  • Utilizare: Foto Album Autocolant
  • Material De Acoperire: PVC

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon