De înaltă Calitate Mini Portabil Fluier Forma de Pliere Fumat Conducte de Metal Magnet pipe de Tutun Pentru Fumat

  • 14.57lei
  • 11.37lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

1BUC Înaltă Calitate Mini Portabil Fluier Forma de Pliere Fumat Conducte de Metal Magnet pipe de Tutun Pentru Fumat

Despre dimensiunea

Dimensiunile sunt măsurate manual.Pentru că de diferite instrumente de măsurare și metode de, nu va fi erori de aproximativ 2MM.

Despre culoare

Produsele noastre sunt toate într-un fel de fotografiere, culoarea este profesionist corectură, și cei mai apropiați fizic tigla, deoarece computerul afișa contrast de culoare si temperatura de culoare sunt diferite și așa mai departe.

Culoare: Culoare Aleatorii 1buc

Atenție

1.Acest produs este trimis cu o specială de China post.Atunci când totalul comenzii este mai jos 5USD, ne va oferi un număr de urmărire,dar nu pot fi urmărite în țara dumneavoastră.Atunci când ordinul este mai presus de 5USD, ne va oferi un număr de urmărire, care pot fi urmărite tot drumul

2.De obicei, coletul va dura o lună până la două luni pentru a ajunge la mâna ta.Dacă nu primiți coletul in 2 luni,vă rugăm să ne spuneți.Ne va face pentru tine.Multumesc pentru tot

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați fotografie și lauda de 5 stele.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul,vă garantăm că vom 100% pentru a rezolva orice probleme pentru tine și de a face să vă mulțumiți.Comunicarea este cel mai bun mod.

servicii:

Ne pasă de clienții noștri fideli și va ajuta mereu.

Vrei pentru a construi o viață fericită și de durată afaceri cu tine

Etichete: nu mai fuma magnet, bongi pipe, apai pipe, planta pipe, ash catcher, mini pipe, tutun de pipă, polizor iarba, metal fumat pipa planta, Țeavă De Metal.


  • Technics: Mată
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Metal
  • Forma: Gratuit Tip

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon