20buc Grădină cu Gazon, Iarba Marginea Bariera Gard Decorativ DIY în aer Liber Plastic Alee Decor Intemperii masina de Frontieră

  • 73.70lei
  • 50.84lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Lista De Piese:

20 x Garduri

Evidențiați descriere:

1.Decor Natural: acest tip de plastic de margine de gazon poate crea o curat si ordonat grădină între grădină și alte peluze, pentru a preveni cresterea exagerata de gazon, și pentru a asigura un aspect frumos margine între pat de flori și gazon!

2.Fabricat din plastic, culoare antracit, folosit ca o bariera rădăcină pentru gradina si o noptiera!Patul poate fi tăiat la orice lungime, cu un gros pereche de foarfece, și apoi a pus!

3.Design unic: design ultra-subțire protejează marginea grădinii, fără a lua prea mult spațiu.Aspectul său face marginea integra mai bine cu gazon, și, în același timp, creează un peisaj unic limita, eliminând necesitatea constantă de tăiere din grădină margine și iarbă de transfer .

4.Întreținere redusă: odată instalat corect, marginile de plastic gazon va rămâne conectat și a pus în loc pe soare sau zile ploioase.Fiecare muchie este strâns legată și poate rezista la vant si ploaie de zi fără să se rupă.

5.Rezistent la intemperii material: de înaltă calitate din plastic PP, la margine de gazon, proiectare poate rezista la vant si ploaie, nu ruginesc, nu putrezesc, se topesc, și dezlipirea cu sezonul, și are mai multe avantaje decât alte metale, lemn, piatră și marginile.

Descriere detaliată:

Material: plastic

Dimensiuni: lungimea și lățimea de o bucată de gard 15.5 x 13.5 cm

Etichete: gard iarbă, ușa grădină, pat de flori tăiate de frontieră, gard roll, simple garden trellis, panou de gard, gazon simplu tăiate, capac gard de metal, decor pentru gradina, moare gard.


  • Caracteristică: Ușor De Asamblat, rezistent la apa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Iarba De Frontieră
  • Frame Material: Plastic
  • Tip: Scrimă, Spalier & Gates

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon