Piele Marginea Snips 1 / 1.5 / 2 mm din Oțel Inoxidabil Marginea Clemă de BRICOLAJ din Piele Marginea Threader canal de mică adâncime Marginea Fir

  • 35.98lei
  • 19.78lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Piele Marginea Snips 1 / 1.5 / 2 mm din Oțel Inoxidabil Marginea Clemă de BRICOLAJ din Piele Marginea Threader canal de mică adâncime Marginea Fir Descriere:

1. Din oțel inoxidabil partea de filetare cap și de mică adâncime canelură laterală fir de trandafir mâner de mână lustruit, non-toxic, inofensiv, în condiții de siguranță și sănătos.

2. În formă de evantai design rezolvă perfect de colt din piele problemă.

3. Alcoolul lampa se incalzeste montate pe vehicule, echipamente, și suprafața de piele se întinde pe suprafața de piele.Mică adâncime canelură decoloreaza întreaga linie laterală și secundare cu un efect puternic.

4. Material otel inoxidabil, fara rugina, extrem de dificil să se oxideze, să păstreze cablu buna, atunci când în uz.

5.1 mm este potrivit pentru watchband de decorare linie, 1,5 mm este potrivit pentru o mică parte din decor exterior, linie de card de decorare linie, 2.0 mm este potrivit pentru exterior laminat decor linie de produse din piele.2,5 mm pachet mare este potrivit pentru cele de mari dimensiuni, cu un ușor marginea mai groasă linie.pachet.

Caietul de sarcini:

Material: inox + lemn

Lungime: aproximativ 155mm/6.1 în

Dimensiuni: 1/ 1.5/ 2/ 2.5 mm

Culoare: maro inchis

Cantitate: 1

Lista De Ambalare:

1 x Piele Marginea Croitor

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

Etichete: piele instrument de pumn, bideu duș spray, Leathercraft, Scanner 3d, scurgere de duș, artizanat din piele, bentita sta, kit de piele, kit bijutier, artizanat din piele instrument.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon