Dulabei 4 bucati fanion lanț fanion banner fanion ghirlanda afară, în aer liber, decor pentru o nunta de crăciun, ziua de nastere

  • 18.86lei
  • 12.66lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

6 un fel de luminoase, steaguri: albastru, galben, roz, portocaliu, violet și verde.Dimensiunea de fiecare fanion: aproximativ 12,5 * 17 cm; lungimea totală a fiecărui pavilion (inclusiv cablu) este de aproximativ 4 metri.

Realizate din imitație de înaltă calitate lenjerie de pat, lavabile, refolosibile, non-toxic și fără gust.Poate fi folosit de mai multe ori.

Acolo este un cablu flexibil de pe fiecare parte, care poate fi ușor de închis.Puteți bloca bannere pe corturi, patuturi pentru copii, pereti, ferestre, copaci și tabele pentru a crea o atmosferă plăcută.

Bannere frumoase sunt potrivite pentru decoratiuni frumoase pentru zile de nastere, nunti, botezuri, logodne, petreceri, petreceri de Craciun, botezuri, petreceri aniversare, petreceri cu grătar.De asemenea, este potrivit pentru gradini sau balcoane.

Pachetul contine: 4 steaguri triunghiulare (fiecare pavilion conține 12 fanioane, deci un total de 48 de fanioane).

caietul de sarcini:

Material: imitație de lenjerie de pat

Pavilion: 12.5*17cm

Lungime totală: 4m

Pachetul contine:

4x triunghi agățat steagul

Etichete: structura de crăciun în aer liber, ins ziua decor, decor pavilion, sirena shell garland, petrecere ghirlanda petrecere, festive decoratiuni de nunta, fanion de nunta, fleurs, lei ghirlanda decor, banner flag.


  • Material: Imitație lenjerie de pat
  • Clasificarea Produsului: Bannere
  • Ocazie: Nunta Si Logodna, Petrecere De Ziua, Absolvire, Înapoi La Școală
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon