P-134 Pointer VU Metru Cap Șasiu Exacte HIFI Amplificator de Putere DB a Nivelului Sonor cu Iluminare din spate Amplificator de Putere de Bord

  • 112.80lei
  • 56.42lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

P-134 Pointer VU Metru Cap Șasiu HIFI Amplificator de Putere DB a Nivelului Sonor cu Iluminare din spate Amplificator de Putere de Bord

Caracteristică:

1. Condiții de testare Standard, la temperatura de 20 ° c, umiditate 70%.Acesta poate fi, de asemenea, testate în condiții normale de temperatură și umiditate.

2. Gripa companion cursorul pe scala de la zero la amplitudine maximă sensibilitate 1000 UA ± 10% (scală completă de poziție).

3. Izolare impedanta de metru în afara caseta și circuit cu 500V DC și 50m ohm metru caz.

4. Circuitul impedanța de izolație electrică este la valori de izolare 500V DC tensiune de test.Indicatorul să se suprapună, zero scala de toleranță de ± 1 mm, bilanț cu poziția standard și înclinare de 90 de grade la ± 1 mm gama de eroare.

5. Indicatorul poate crește de curent instantanee a curentului de trei ori de scala curentă, și încet reduce la 1 / 2 nivel electronic de gripă.

6. Indicatorul va reveni la dial în 1 / 3 scala de frecare metru combinat cu curent, și încet crește sau descrește la o anumită valoare.Indicarea gama de eroare este de ± 1 mm.

7. Două treimi din valoarea curentă de mâna pe frână directă plus cadran indică poziția dorită timp, o secundă sau mai puțin.

Caietul de sarcini:

Indicatorul leagăn direcție: de la stânga la dreapta

Ac lungime: 70±1mm de linia de centru la sfârșitul ac

Material: ABS

Dimensiune: 134*95*45mm/5.27*3.74*1.77"

Impedanță internă: 100 Ω± 10%

Servicii limita temperatura: - 10 ° c la + 60℃, RH 35 la 85%

Temperatura de depozitare limită: - 20 ℃ la + 60℃, RH 35 la 85%

Teste Speciale:

1. Testul se efectuează la orice interval de timp de cinci secunde la zece ori, cu scală completă de intrare curent de suprasarcină și repetă de nouă ori la fiecare 0,5 secunde. 7-14 normale de întreținere după acest test.

2. Vibrația tester este instalat pe placa de vibrație, de 1000 de ori pe minut, și vibrează 4mm sus și în jos în orice direcție pentru 10 minute.

3. După acest test, 7-14, în mod normal menținut impact tester a fost ambalat într-o grosime de 3 cm de bord, cu o înălțime de cădere de 30 cm, și a fost testat în XYZ trei direcții.

4. După testul 7-14 (în general, menținerea fiabilității), curentul de intrare de 100000 de puncte de calibrare în curent domeniu de detecție este încă standardul de impact asupra mediului de testare temperatura de 50 ° C și umiditate de 85% pentru 100 de ore.

5. Terminalul tensiunea de încercare: terminalul trebuie să reziste la o tensiune de kg pentru 60 de secunde, fără a fi afectate.

Sfaturi Cald:

1. Nu utilizați instrumentul în lumina directă a soarelui, și a pus instrumentul în cutie, pentru a evita aspectele externe în interiorul instrumentului.

2. Terminalul de la sudura de stat este plasat într-o tablă albă, cu o temperatură de 230 ° c pentru aproximativ 3 mm timp de 3,5 secunde.

3. După acest test, 7-14 ori de întreținere normale.

4. Lipit de temperatura portabil de lipit este de 350 ° c, timpul de contact al terminalului este de 3,5 secunde, iar capătul din față a terminalului este de aproximativ 3 mm în contact cu arma de sudare.

5. După acest test, 7-14 ori de întreținere normale.

6. De trei ori antistatice test în aceeași direcție a indica diferența între mâini, care este pe scara lungime de 1 / 3 din nailon uscat poziția zero pe suprafața capac transparent.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Pointer VU Metru

Etichete: vu metru pentru nivelul audio, bside multimetru digital, BSIDE, vu metru audio l, vu metru, vu metru audio, led-uri asamblate, pro amplificator de putere șasiu, temperatura de aluminiu amplificator șasiu, aluminiu amplificator sasiu cabina, spectrul de frecvențe audio.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Temperatura De Operare: 20℃
  • Clasa De Precizie: /
  • Tensiune De Alimentare: /
  • Dimensiuni: 134x95x45mm
  • Numărul De Model: P-134 Pointer VU Metru
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Tip Display: Numai Digital
  • Nume De Brand: BSIDE
  • Certificare: CE

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon