Masina de Parbriz, Kit de Reparații de Sticlă Auto Crack Instrumente de Reparații cu Reparații Rășină pentru Parbriz Auto Crack și Zero Fixare

  • 13.99lei
  • 12.16lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici: Pozitionarea suportului este echipat cu 2 poziționarea orificiilor filetate, care rezolvă neajuns că marginea de parbriz nu poate fi reparat, și îmbunătățește repararea rata de utilizare.Ea are funcția de aspirarea aerului în fisuri.Rezolvă riscul de strivire sticlă în procesul de presurizare.Pentru incapatanat fisuri deteriorat, reparați efectul este mai bine.Presiunea rod este echipat cu un inel de etanșare pentru a forma un circuit închis spațiu sub presiune, oferind o presiune mai puternică și mai bine de reparare efecte.

Un stil Pașii pentru utilizare: 1.Acest instrument de reparare poate repara 5cm diametru daune de vid de evacuare și presiunea de penetrare, și repararea efectul este bun, fără daune secundare. 2.Curat periferie de geam spart gura, și de a folosi un tampon de bumbac pentru a curăța rana veche. 3.Găsi lipici portul de injectare la partea deteriorată și scoateți geamul spart cu un pick-up de ac. 4.Picătură câteva picături de reparații de lichid pentru a acoperi suprafața deteriorată. 5.Aliniați punctul central al bracheta de poziționare cerc cu deteriorat gura și apăsați ventuza pentru a instala ferm. 6.Picătură câteva reparații lichidul în gel de siliciu de presiune cilindru, șurub de presiune cilindru în poziționarea suportului imediat, și strângeți sticla ermetic. 7.Țineți cilindru de presiune, încet șurubul de presiune tijă, țineți apăsat pentru aproximativ 10 minute, de vid, și de a extrage aerul din partea deteriorată. 8.Țineți cilindru de presiune, încet șurubul de presiune tijă, țineți apăsat pentru aproximativ 10 minute, de vid, și de a extrage aerul din partea deteriorată. 9.Introduce bara de presiune, apoi încet înșurubați-l în cilindru de presiune și țineți apăsat timp de 10 minute, pentru a presuriza. 10.La unghi de 45 ° în mașină, observă că daune de sticlă dispare, iar penetrarea este finalizată.Apoi se scoate ventuza instrument de presiune. 11.Notă: dacă efectul nu este bun, vid-presiune proces poate fi repetat, nu vindeca, odată vindecat, acesta nu poate fi reparat din nou. 12.Picătură o picătură de soluție de reparare a deteriorat gaura, se acoperă cu întărire film, razuiti bule cu o lama, muta vehiculul la lumina directă a soarelui timp de 10-30 de minute sau să o înlocuiască cu lampă cu ultraviolete până când este vindecat. 13.Rupe vindecarea film și razuiti excesul de rășină. 14.Dacă există reziduale ceață pete, picătură cât mai puțină soluție de reparare posibil în ceață punct, se acoperă cu întărire film și se potrivesc în mod natural.Amintiți-vă să nu atingeți cu nimic.

Stil B Pașii pentru utilizare: 1.Atenție, odată ce reparare de lichid nu pătrunde în, este interzis să se solidifice în avans.După ce și-a consolidat, acesta nu poate fi salvat! 2.Este interzis să opereze în mediu ultraviolete.Este recomandat să funcționeze pe timp de noapte sau în interior. 3.Reparații pas: curățați geamul deteriorat.Vechea rană pot fi reparate cu tampon de bumbac picătură soluție de reparare, fără apă și pata de reziduuri. 4.Găsi lipici portul de injectare la partea deteriorată și scoateți sticla de reziduuri cu un pick-up de ac. 5.Se taie timp de întărire film potrivit acestuia deteriorat lungime. 6.Umple partea deteriorată a sparge cu reparații de lichid, și apoi se acoperă rapid cu întărire film.Loc fisura in mijloc de intarire film și acopere complet. 7.Spuma între sticlă și întărire filmul este complet extrudat, și toată vindecarea filmul este complet aderat la sticla de reparații lichid și complet aderă la sticlă. 8.Picătură o picătură de lichid pe ventuza, apoi apăsați ferm în mijlocul crack și țineți apăsat timp de un minut pentru a face fraierul se potrivesc cu întărire film. 9.Ridicați ventuza în sus cu degetul arătător, și să păstreze trage bule de evacuare pentru mai mult de 2-3 minute. 10.În această perioadă, bule va fi văzut pentru a ieși în mod continuu.Bule va fi extrudat de întărire film trăgând-o dată, și apoi bule va fi scos din nou. 11.Observa fisura la 45 de grade, există pete negre care trece rapid la ventuza de ridicare poziția și dispar.Păstrați răbdarea și schimba poziția pentru a efectua mai multe ridicare până când nu există pete negre în crăpături și fisuri se estompeze treptat. 12.Folosiți degetul sau nas pentru a alinia poziția de mijloc a crack in interiorul masinii la exterior de sus.Pete negre în fisura va fi în continuare evacuate, lichidul de penetrare va fi intensificat, iar fisura va fi diluată și a dispărut . 13.După mai multe operațiuni, fractura dispărut la unghi de 45 de grade. 14.Elimina ventuza, ține de întărire film acoperite de crack, muta vehiculul la lumina directă a soarelui timp de 10-30 de minute, sau să o înlocuiască cu lampă cu ultraviolete, pana se vindeca. 15.Rupe vindecarea film, razuiti excesul de rășină, iar repararea este finalizată. 16.Înainte și după reparații.

Etichete: reparatie parbriz, masina de pulverizare, sticla lichid de reparare, celulă de sticlă kit de reparare, reparații rășină, auto lensmetru, geam kit de reparare, hydrophob spray, sticlă auto nano reparații, ycys ceas instrumentul de reparare kit.


  • Articol Greutate: 80g
  • Tip De Element: Fereastra De Curățare
  • Tip De Material: Material lichid
  • Element De Volum: -
  • Caracteristici Speciale: Parbriz Auto Kit De Reparare

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon