Frumoasa Regina Eva 40x40 18 45x45cm Pătrat de Pernă perne decorative pentru living Vintage Pernă Acoperă

  • 37.39lei
  • 18.70lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

produs: fata de Perna

Descriere materiale: 100% poliester

Greutate: 80-100g

Forma: Patrat

Descriere produs:La fel de dublu fețe imprimare

Accesorii structură:

1 capac de Perna ( perna interioara nu este inclus )

Doar fata de perna va fi expediat.Nici perna incluse.

Ingrijire:

Se spală de mână sau în mașina de spălat ușor, fier de calcat la temperatura scazuta, nu înălbitor.

Performanțele produsului:Utilizarea de înaltă calitate piele-friendly materiale, moale si confortabil, cu fermoar invizibil deschiderea de proiectare, de încărcare și descărcare perna de bază este convenabil și frumos, și plat de cusut ochiuri nu sunt ușor pentru a deschide, nu este ușor să se deformeze, și nu mingea.Atât practice, cât și decorative.

Notă Specială:

Despre dimensiunea

Din cauza diferitelor metode de măsurare de mână, este normal în gama de eroare de 1-3 cm.Dacă vă deranjează, vă rugăm să nu cumpere.

Despre fotografie

Din cauza unor factori, cum ar fi efecte de iluminare, setările de luminozitate și contrast de pe monitor, culoarea de site-ul imagini și elemente reale pot fi ușor diferite.

De plată Există mai multe metode de plată disponibile pe www.citygroupromania.ro cum ar fi Visa, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de www.citygroupromania.ro,și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el .

Despre Nava

Vom livrare de articole la adresa de livrare-ai lăsat în www.citygroupromania.ro în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată .Pentru că puteți primi comanda în mod normal,vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

Politica de returnare va Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 14 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că elementele s-au întors în condițiile inițiale.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele de transport pentru a reveni elementele

Feedback-Ul Si Contactati-Ne

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele , bune feedback-ul este foarte apreciat.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul.vă rugăm să contactați-ne pentru a repara greșeli înainte de a pleca de feedback negativ.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

Etichete: Perna 45x45, perna arunca, body crossdress, 45x45cm pernele de acoperire, perna decor, regina, bjd papusa set complet, perna decor acasă, acoperi perna lenjerie, silicon vagin.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: Pătrat
  • Setați Tipul: No
  • Material: Poliester / Bumbac
  • Model: TIPĂRITE

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon