Wild Una Veselă de Unică folosință Set Banner Cupa Șervețel pentru 1 zi de Naștere Copil de Dus Jungla Safari Animale Tema Consumabile Partid Decor

  • 10.37lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

*Caracteristicile Produsului:

● Material: 100% de înaltă calitate, hârtie/plastic ● Design: Wild teme ● Dimensiune și calitate: ca foto

*Pachetul Inclusiv:

1 set numai, bine ambalate cu un sac de poli

*Produs Bullet Points:

● Premium realizate din hârtie de uz alimentar; plăcile sunt rezistente si nu se va plia sau rupe în timp ce transporta alimente; servetele sunt moi si absorbante. ● Nostru "Wild One" consumabile partid aduce un dineu perfect.Inclusiv 16 buc 9 in farfurii, 16 buc 7inch hârtie farfurii desert, 16 servetele, 16 cupe, 1 "Wild One" banner și 1 tort fân ● Acesta este un ideal alternativă la tradiționale de plastic petrecere, farfurii, pur și simplu, dispune de plăci de hârtie setat după utilizare; nu este nevoie pentru a opri distracție pentru a curăța. ● Alegerea perfecta pentru 1 petreceri aniversare și, de asemenea, dusuri pentru copii.Vis încă plin de viață de design pentru petrecerea de la rumble.Cel mai potrivit pentru Jungla Temă petrecere de aniversare, lion king baby shower, safari temă petrecere de aniversare.

*SATISFACTIA DUMNEAVOASTRA ESTE GARANTAT:

Vrem să fie complet mulțumit cu achiziția dvs. aici, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., ajunge la noi imediat, astfel încât să putem face lucrurile bine și să rezolvăm problemele.CUMPARA CU INCREDERE!

❤Serviciu De Transport Maritim Sfaturi:

www.citygroupromania.ro Standard de Transport maritim-mai Bine Poșta Parcel Service -Beneficiu 1: de Înaltă eficientă de transport maritim - În cele mai multe cazuri, acesta poate fi de 10-20 de zile mai devreme decât alte economii sau înregistrate aer servicii de e-mail care le-am oferit. (În jur de 10-30 de zile poate ajunge la cele mai multe țări Europene, 18-38 zile pentru a ajunge la statele UNITE ale americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă. ) -Beneficii 2: Rapid Rambursare - Dacă nu puteți obține parcelelor în cadrul promis timp de livrare (60 de zile), doar deschide un litigiu, atunci www.citygroupromania.ro disputa centru ne va ajuta să-ți restituire imediat.

Etichete: ziua decor, petrecerea de ziua safari, safari, balon verde, sărbătoritul decor, jungl petrecere, dinozaur tema partid, partidul safari, balon safari, balon dinozaur.


  • Material: Piele de vacă hârtie
  • Ocazie: Gen Dezvăluie, Petrecere De Ziua, Ziua copilului
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tacamuri De Unica Folosinta Tip: Veselă De Unică Folosință Seturi
  • Model: Desene animate de animale, PLANTA
  • Setați Tipul: Da
  • Numărul De Model: WK-NP-210120-22
  • Nume De Brand: WakaParty

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon