6PCS Albine Galben Metal de Design Inele pentru servetele Prosop Catarama Bumble Bee Suport de servetele Petrecere de Nunta Festival Hotel masa Decor de Masă

  • 57.00lei
  • 38.18lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

[Potrivit pentru toate Ocaziile]-- Albine inelele se potrivesc perfect o varietate de setări de masă și accesorii.Mare pentru ziua Recunostintei, Halloween, petreceri de Craciun sau oricand folosi, și dineuri oficiale sau ca o zi cu zi șervețel inel, Cireasa de pe tort pentru banchet.

[De aur Bondar Design] - Oferind uimitoare pietre pe partea din spate de albine, aceste unice aur inele pentru servetele sunt alegerea perfecta pentru decor de bun gust de set de mese sau de masă.Fiecare set de rafinat inele pentru șervețele aduce cele mai bune elemente de moda de mare pentru a dvs. de zi cu zi sau ocazii speciale, mese.

[Prime de Calitate]-- viespe suport de șervețele inel conceput cu inima, fiecare detaliu a fost atent prelucrate pentru a asigura o calitate de neegalat și durabilitate.Albine inele pentru servetele sunt unice și elegante,se amestecă și se potrivesc cu diferite servetele pentru a adăuga personalitate și de design de la masa ta, te va primi cu siguranță o mulțime de laudă de la banchet.

[Cadou] - Frumos proiectat apis șervețel inel care permite nu numai pentru a decora masa ta, dar, de asemenea, ca un cadou pentru prietenii tăi și împărtășește acest lucru frumos cu ei.

[Instrucțiuni de îngrijire]-- manopera Amenzii, conexiune fermă, nu este ușor să cazi,ștergeți cu o cârpă moale, dacă acesta este murdar,poate fi utilizat în mod repetat.

Nume Produs: Inel Servetel

Caracteristici: Galben Albine Forma, Masa Decor De Masă, Suport De Șervețele

dimensiuni:4 x 4 cm

Material:metal

culoare:așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

6 x Inele pentru Șervețele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

6PCS Albine Galben Metal de Design Inele pentru servetele Prosop Catarama Bumble Bee Suport de servetele Petrecere de Nunta Festival Hotel masa Decor de Masă

Etichete: xs pro max.


  • Caracteristici: Galbenă De Albine Forma, Masa Decor De Masă, suport de servetele
  • Numărul De Model: Inel servetel
  • Cantitatea: 6PCS
  • element nume: Inel servetel
  • Dimensiune Produs: 4cm x 4cm1.57 x 1.57 (Aprox.)
  • Material: Metal
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon