Pescuit De Iarna De Viteze Cu 7 Segmente Înalte Cârlige De Înot Greu Momeală Artificială Wobbler Rotație Trolling Stiuca Crap Manivela Nada

  • 9.62lei
  • 5.00lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Punct de vânzare:

1. Există bile de oțel cu centrul de greutate de transfer în organism, care se pot deplasa la coada timpul aruncând, astfel, creșterea aruncarea de la distanță.Aer postura este stabilă și netedă, și nu este ușor să se rotească, care este bun de aruncat.

2. Se poate reflecta externe lumina din toate unghiurile, are efectul de a atrage de pește de lumină, și este potrivit pentru diferite condiții de apă.

3. Există mai multe mici bile de oțel în organism, care va face un sunet atunci când glisarea, care puternic atrage atenția de pește.

4. Acesta este fabricat din material plastic ABS, care este robust și rezistent pentru a bate și bate.Bilele de oțel utilizate în interior au fost testate de instrumente de precizie pentru a asigura înot postura de fiecare momeală.

Metoda de operare:

1. Pentru pește cu flexibilitate redusă sau în jurul valorii de obstacole, de operare pe care adâncimea apei este de 30-50cm.În acest moment, tentația de scară mică operațiune este puternic.Există două metode de operare, unul trage momeala: trăgând linie de pescuit din greu pentru a face Luya momeala plutesc în sus, după scufundări, și folosind Luya de apă de suprafață pentru apa de jos și a stârnit valuri de apă pentru a atrage atenția de pește.Al doilea tip este vibratoare tija: tija de pescuit este vibrat usor neregulat și intermitent pentru a conduce Luya să înoate în apă.

2. Momeala-metoda de desen: Comparativ cu momeala-metoda tragerea, momeala-desen metodă are mai mare rod-desen gama, forță mai puternică, mai la distanță se deplasează și se mișcă mai repede, viteza, și în mod corespunzător a prinde putere.Nu dau pește o șansă de a respira, așa că imediat au musca momeala ca reflex condiționat, care are o puternică ispită.

3. Ar trebui remarcat faptul că feroce chinuirea poate aduce Luya înot postura în joc pe deplin, și chiar pește în apele cu 3-3.5 metri de dens plante acvatice sau rădăcini de pietre va fi atras într-musca momeala.

Caietul de sarcini:

10cm clasic Luya momeală plastic greu momeala 15.5 g Luya momeala 7-secțiune multi-secțiune pește bionic momeala

Culoare: 5 culori

Greutate: 15.5 g

Lungime: 10cm

Pește cârlig dimensiune: 6#

Adâncimea de scufundare: 1.5-

Culori:Un、B, C, D, E

Pachetul Inclus:

1* momeala

Etichete: clește de pescuit de pescuit, momeli de pescuit de apă sărată înghițitură, fishimg, pește popper, finanțe unelte de pescuit, luminoase wobbler pescuit, pește crap, camera rig, bmx manivela, dc motor de viteze.


  • Dropshipping/En-Gros: Suport
  • Poziția: Ocean Barca De Pescuit, LAC, Râu, Rezervor Iaz
  • Cantitatea: 1
  • Culoare: Așa cum se arată
  • Tip: Momeală Artificială
  • Numărul De Model: Momeli De Pescuit
  • Categorie: Carp Bait
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon