De lux placare cu aur solutie aur de 24K placare cu apă Perie tip de placare cu aur de soluții Speciale de placare cu aur pentru hardware

  • 284.51lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

De lux placare cu aur solutie aur de 24K placare cu apă Perii de placare cu aur de 24K solutia de placare cu aur

Caietul de sarcini de clasificare:

24K aur lichid

Platinum lichid

Argint lichid

Despre metoda de plată:

1) Vom accepta TT (Alipay de la Western Union).Toate cardurile de credit pot fi acceptate prin plată securizat procesor escow.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la plasarea comenzii.

3) Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.Plata trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Cu privire la probleme de transport:

1. Globale de transport. (Cu excepția pentru anumite țări și APO/FPO)

2. Procesul de ordinea în timp, după ce plata este confirmat.

3. Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Imaginea afișată nu este un element real și este numai pentru referință.

5. Servicii de transport timp este furnizat de către operator, cu excepția weekend și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

6. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile și răspunde la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface clienții!

7. Din cauza starea de inventar și diferență de timp, vom alege pentru a navei la primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Cu privire la plata tarifului de diferite țări:

Locale taxe și impozite, dacă taxele de import sau taxele sunt impuse în țara/regiunea dvs., sunteți responsabil pentru plata pentru ei ca un cetățean.Dacă dvs. de interne, departamentul vamal deține pachetul, nu vom lua nici o responsabilitate.

Feedback-ul despre clienti:

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să rata detaliile tranzactiei (detaliate vânzător opiniile) cu un "perfect 5 stele" de pe eBay și să ne lase feedback-ul pozitiv.După efectuarea plății, sistemul nostru va posta automat feedback-ul.

Vă rugăm să așteptați de la 12 la 24 de ore pentru a primi un e-mail de răspuns.Dacă nu ați primit răspunsul nostru, vă rugăm să retrimiteți e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Explicație despre retur:

1. De la data primirii, ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni.Dacă aveți acest produs pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat, și nu ne vom întoarce sau înlocuiți-l cu tine.fără nici o excepție!Cumpărătorii și vânzătorii ar trebui să suporte jumătate din costurile de transport.

2. Toate produsele returnate trebuie să utilizați ambalajul original, și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni și adresa poștală.

3. Vom reveni întreaga sumă licitată după primirea original mărfuri și ambalaje, inclusiv toate componentele și accesoriile.Atât cumpărătorii și vânzătorii vor anula express tranzacție.Sau, puteți alege să înlocuiți.

4. Dacă produsul nu satisface cerințele de publicitate, vom suporta toate costurile de transport.

Etichete: Chestii misto, greu de rasina uv, Balama 180 de grade, pat hardware, hifi mp3 player, lotoo, hing, l6, music player, pentru balama mobilier.


  • Numărul De Model: JY
  • Utilizare: Home DIY
  • Material: Plastic
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon