ST-06 Hot Shoe Orizontale și Verticale de Fotografiere Metal Suport pentru Telefonul Mobil, Fotografie aparat de Fotografiat Trepied Suport Accesorii

  • 31.40lei
  • 25.11lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

ST-06 Hot Shoe Orizontale și Verticale de Fotografiere Metal Suport pentru Telefonul Mobil, Fotografie aparat de Fotografiat Trepied Suport Accesorii

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Acolo nu sunt doar două 1/4 universal trepied cu șurub porturi, dar, de asemenea, comune pentru toate trepied echipament.Acesta este dotat cu un pantof fierbinte de blocare și este fixat pe camera foto hot shoe.

Se adoptă rotativ 360°design, susține fotografiere din unghiuri diferite, și sprijină orizontale și verticale de fotografiere.

Partea superioară vine cu un portbagaj de design, care poate repara microfoane, fotografie lumini si alte echipamente.

Instalare rapidă design, un apăsați pentru a bloca, o presă de lansare.

Poate fi folosit ca un monitor de pe camera foto.Nu este nevoie pentru PTZ, unghi reglabil.

Pachetul Include: 1 x Suport de Telefon Mobil Specificatii: Material:ABS Dimensiune:Aprox.10x4.8x3.8cm/3.94x1.89x1.5inches Culoare:Negru Model:ST-06 notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda. 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: trepied, monopied, buzunar trepied, DJI, ipad trepied, osmo buzunar trepied, gopro tripod, camera gimbal, osmo trepied, GoPro.


  • Incarcator: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Caracteristici: Nu Caracteristici

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon