Simplă Gropiță Jucărie De Relief De Stres Jucărie Anti-Stres Parte Frământa Senzoriale Jucării Pentru Copil Adulți Eliberare De Distracție Echipa De Sport În Aer Liber Instrument

  • 2.50lei
  • 1.21lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

AFIȘARE PRODUSE --> DESCRIEREA PRODUSELOR -->

Caracteristici:

* 100% brand nou de înaltă calitate

* Fabricat din materiale de inalta calitate, durabil

*Ergonomic Eliberare de Stres: stres de relief de bord este cel mai ergonomic, ușor de utilizat și de dependență de decompresie jucărie astăzi.

*Aceasta placa este de dimensiuni mici și ușoare.Astfel încât să puteți pune cu ușurință în buzunar și să-l cu tine.

*Relief de stres Pad Controller: Nostru de relief de stres jucărie este fabricat de înaltă calitate ABS plastic, prezentate printr-o buna suprafață de Silicon,Silicon moale butoane, mai bine joystick-uri și butoane, de reducere a presiunii pad controller este cu siguranta cel mai bun de reducere a presiunii pieței de jucării!

*Vă ajută să Se concentreze: Potrivit pentru cei lipsa de atenție/cu tulburare de hiperactivitate, de asemenea, potrivite pentru studenți, muncitori de birou și de distracție de zi cu zi.

*Jucarii pentru copii mici:Simplu și luminos; împingeți-le, scormoni și ia-le; de a promova abilitățile motorii fine.Dimensiunea issuitable pentru copii mici si prescolari pentru a înțelege cu ambele mâini.

*Ferește-te pentru jucării:Fidget senzoriale jucării poate ajuta la ameliorarea emoții atunci când copiii schimba scutece, plimbare într-o mașină sau de călătorie.Acesta este un mod distractiv de a menține creierul concentrat și ocupat.

*BPA gratuit; bule sunt realizate din 100% alimente grad silicon.Buna suprafață rotundă nu are bavuri, care poate în condiții de siguranță de îngrijire pentru pielea delicata a bebelusului.

Caietul de sarcini:

*material: ABS+ Silicon

*Culoare: așa Cum se arată în imagine

*Dimensiune:

Tipul de bomboane:4.8*4*1.2 cm

8 Forma de Tip:8*4*1.3 cm

5 Găuri de Tip:14.6*13.4*2.7 cm

Spațiu-man Tip:7.7*6*1.5 cm

*Cantitate: 1 buc

Lista de pachete:

1*Anti Stres Jucărie

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

DETALIU AFIȘAJ - > TRANSPORT - > FEEDBACK-UL -->

Etichete: ciocan multi tool, În aer liber, set sport de echipă, unghii accesorii instrumente, echipa feminina de sport, în aer liber, instrument, hand spinner rainbow, mâna spiner, multitul, geocaching log.


  • 3: Grăsime Creierul Jucarii
  • 1: Jucărie Anti-Stres
  • dimensiune: M
  • 2: Se Frământa Simplă Gropiță Jucărie
  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon