36buc/Set Ac Retractor de Rotație Instrument de Pin Ejector Terminal Portabil Kit Îndepărtare Conector Auto Styling Sârmă Extractor Aut Z4Z8

  • 19.65lei
  • 9.45lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. 26 Buc terminal îndepărtarea instrument-cheie, folosit pentru cele mai multe pinii conectorului.Kit-ul include: 9 x singur pin extractor, 9 x dublu pin extractor și 8 x carcasa instrument.

2. Funcția: pin terminal removal tool poate elimina cu ușurință terminal fire de la conectorul cablajului și a adăuga noi fire fără a provoca daune.Nu este nevoie să trageți în sus terminal, împinge și trage terminal pin cu set de scule.

3. Material: pin terminal instrument de ștergere este fabricat din oțel inoxidabil și plastic.Pinii sunt realizate din oțel, cu lățimea între pinii pot fi modificate după cum este necesar, și este flexibil și durabil.

4. Compatibil: pin terminal removal tool este potrivit pentru cele mai multe pinii conectorului și poate fi folosit în cele mai multe masini, motociclete, și alte dispozitive electronice (cum ar fi electrocasnice).

5. Ușor de utilizat: nu este nevoie să trageți deschide terminale în dispozitiv electronic, pârghiile oferite de pin instrument de ștergere poate trage cu ușurință sau împinge în fire sau adăuga noi fire.

Caietul de sarcini:

Singur Pin Lățime: 0,8 mm, 1mm, 1.2 mm, 1.4 mm, 3mm, cu un Singur Pin Sfat.(Aprox.)

Dual Pin de Interior (Diametrul Exterior) Diametru: 2mm (3,5 mm), 3 mm (4,5 mm), 3 mm (8mm), 4,5 mm (6mm), 6mm (7.5 mm), Dublu Pin Rotund.(Aprox.)

Diametru carcasa: 2 mm, 2.5 mm, 3mm 3.9 mm 4,9 mm 6.2 mm.(Aprox.)

Culoare: Ca imagini arată

Cantitate: 26

Conținutul Pachetului:

9 x Singur Pin Extractoare

9 x Dublu Pin Extractoare

8 x Carcasa Instrumente

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permită o ușoară abatere datorită măsurare manual.

Vă mulțumesc pentru atenție, puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: sfat de aspirație dentare, dentare buze retractor, cheie retractor, dentare gura retractor, ejectorul de saliva, instrument de pescuit retractor, buza retractor, albire dentara retractor, dentare retractor, aspirație dentare.


  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon