Scaun Auto Umplere Decalaj Consola Parte PocketStorage Cutie De Depozitare Coș Diverse Bin Masini Seat Catcher Organizator Arimare Dereticare

  • 58.96lei
  • 35.98lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、mai Multe Scopuri: cutia poate adăuga spațiu de stocare suplimentar pentru a stoca lucruri, cum ar fi smartphone-uri, bilete de parcare, portofele, cesti de apa, etc. În acest caz, mașina va fi curat și ordonat.

2、Premium Material: cutie caracteristici ABS material, care este non-alunecare, rezistent la abraziune și anti-toamna, și caseta de caracteristici puternice de stabilitate.

3、Design Excelent: cutie caracteristici multi-compartimente funcționale, care includ firul gaura poziție, și caseta de caracteristici user-friendly gaura de încărcare de proiectare.

4. Easy pentru a Instala: cutie caracteristici fabulos de instalare, care poate fi instalat cu ușurință și rapid, și nu se cădea după instalarea acestuia.

5、Convenabil de a Folosi: cutie caracteristici user-friendly design de siguranță să fie în strictă conformitate cu designul spatiului interior, acesta nu va primi blocat în cataramă de siguranță, și aceasta nu va afecta conducere.Cutia poate fi mutat liber și oferă suficient spațiu de mișcare, astfel încât acesta nu va afecta siguranța catarama.

Caracteristici:

1. Masina cutie de depozitare de caracteristici ABS, non-alunecare, rezistenta la uzura si stabilitate puternic.

2. Cutia poate fi plasat în scaunul decalaj pentru a crește spațiul de stocare de partea internă a mașinii.

3. Caseta de caracteristici versatile compartimente, care conține firul gaura poziția și user-friendly gaura de încărcare de proiectare.

4. Cutie caracteristici fabulos de instalare, care poate fi instalat cu ușurință și rapid, cutia nu cădea după instalarea acestuia.

5. Cutia are un design user-friendly, care este în strictă conformitate cu siguranța spațiu interior design, care nu va fi blocat cu cataramă de siguranță, care va, de asemenea, nu afectează de conducere, care se pot deplasa liber și de a oferi suficient spațiu de stocare.

Caietul de sarcini:

Material: plastic ABS de piele

Stil: drept

Aplicare: generale

Functie: cutie de depozitare, cutii pentru monede, suport pentru pahare

Dimensiune produs: 27*14.5*6cm/10.63*5.71*2.36 în

Greutate: aproximativ 285g

Culoare: negru, bej

Metoda de instalare: locul cutie direct în spațiul de scaunul de masina

Lista De Ambalare:

masina cutie de depozitare*1

Note:

1. Din cauza diferențelor în dispozitive de afișare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Garantam stil de cutie este la fel ca cea din imagine.

2. Datorită manuală de măsurare și variate metode de măsurare, de 1-3cm de toleranță poate fi declanșat.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: masina storag, coș kawaii, sac de masina, masina de buzunar, tesla portofel, fagure de miere pan, masina de gunoi, frypan, ușa mașinii de buzunar, masina de organe.


  • Tip De Material: /
  • Tip: Scaun Crăpătură Cutie De Depozitare / Sac
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon