Aparat de cafea Filtru de Apă pentru Jura Claris Blue Automat Espresso Compatibil cu ENA3/4/5/9,J9/C60/F50

  • 156.73lei
  • 78.36lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Clar si bun Gust: Ion rășină schimbătoare și carbon activ poate elimina în mod eficient de clor, plumb, cupru departe și să păstreze minerale pentru a îmbunătăți gustul de cafea.

High-tech Sistem de Filtrare: Oferă proaspăt și delicios de degustare în mod constant de apă pentru cafea de Sus a fluxului de date.Păstrați apa de funcționare și pentru a evita bacteriile de reproducție.

Capacitatea de filtrare: Înlocuiți filtrul de apa la fiecare 2 luni.Fiecare filtru cartuș este suficient pentru aproximativ 60 de litri de apă.

Menține Mașină de Performanță: Ține-ți Jura mașină de cafea într-o stare impecabilă, prin reducerea de duritate a apei de până la 80%.Prelungi durata de viață a mașină de cafea automată și de a ajuta-l să-și păstreze valoarea.

Model compatibil: Inclusiv, dar nu limitat la următoarele modele: 5 GIGA, IMPRESSA Z9, Z7, J95,J90, J9.3, F8, F7, C9, C60,A9,A1, ENA9, ENA Mini 9,5,1 și IMPRESSA F50.

Material:Plastic + carbon activ

culoare:albastru deschis

Conținutul Pachetului:

4 x Filtru

/

2 x Filtru

/

5 x Filtru

/

3 x Filtru

/

1 x Filtru

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: copii nunta rochii pentru fete de la 8 la 10 ani, creion de buze tatuaj, jura clearyl filtru albastru, filtru de cafea, pin de metal rock, jura filtru de apă claris blue, emblem jura, tesatura pentru plasă de țânțari, moka pot, Brosa Kit.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon