Katana Real de 40 inch 1060 din oțel carbon de înaltă durabil Japoneză sabie de samurai sabie ascuțită sabie de samurai

  • 624.57lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici: 1060 forjate din otel, de mare duritate, duritate si elasticitate puternic. [Lungime totală] 103 cm 〖Lungimea lamei〗 72 cm 〖Lățimea lamei〗 3.2 cm 〖Grosimea lamei〗0,7 cm 〖Ocupa〗Perla piele de pește înfășurat în șir 〖Sabia shell〗Lemn + vopsea 〖Mânerul din〗aliaj de Zinc 〖Procesul〗ultima elastic procesul de tratament termic, manual moara de apa, [Performanței] așa Cum se arată în video

Katana / lemn culoare

Katana / Policromatice

Katana / negru

Fotografiere lumină naturală

Detalii Close-up

Chiparos de culoare

Katana / negru

Katana / Policromatice

1060 din oțel + double groove

〖Observații〗imaginea este doar pentru referință

Vă rugăm să rețineți

1 facem pe nava de locuri din întreaga lume!Vă rugăm să asigurați-vă că costul expedierii și modul(EMS express,UPS-uri) inainte de a cumpara! 2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare furnizate sunt corecte.Dacă pachetul este returnat la noi, cumpărătorul va fi responsabil să plătească pentru re-tarifele de transport. 3.De obicei, vom livra un produs în termen de 1-2 zile lucrătoare, și vom folosi gros cutie de carton pentru ambalaj săbii,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji pentru transport pe distanțe lungi. 4.Odată ce elementul este expediat, va vom trimite un e-mail cu număr de urmărire prin intermediul www.citygroupromania.ro sistem de mesagerie, puteți urmărirea pachetului orice moment.În același timp, vom păstra urmărire statutul de element până când primiți pachetul. 5.Odată ce elemente este de ajuns sau ține de Obiceiurile voastre, vă rugăm să contactați cu obiceiurile voastre de a primi coletul cu factura(care va fi trimis la tine după ce mărfurile expediate). 6.Vă rugăm să rețineți că fiecare sabie pachetului trebuie să facă Vămuire Import atunci când pcakge ajunge la biroul Vamal.Păstra telefonul de lucru este foarte important. 7.DESPRE Combina Ambalare: Când ați achiziționat mai multe elemente de la noi, în unele cazuri, va fi capabil să combine ambalare,și vă va oferi o reducere de combinat cu transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune la fel de mult ca posibil pentru tine.

Cumpărătorii Internaționale-Vă Rugăm Să Rețineți:

a)taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport, Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.b)vă Rugăm să verificați cu țara biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Etichete: sabie katana, sabia, katana real, sabie japoneză, kirito, sabie katana sabii adevarate, sabie adevărată, japoneze katana, cosplay katana, china sabie.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Japonia Stil
  • Caracteristică Regională: japonia
  • Tema: TV & Film Caracter
  • Material: Metal

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon