Sonoff TH16 Smart WiFi de acasă Inteligent Comutator 16A Temperatură și Senzor de Umiditate Casa Inteligentă de la Distanță Controler de automatizare modulul

  • 3.04lei
  • 1.62lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

78180 FIERBINTE

NOTĂ:

Link-ul nu are senzori .

Dacă aveți nevoie pentru a cumpara un impermeabil sonda sau senzor de temperatură, vă rugăm să faceți clic pe imagine pentru a achiziționa,vă Mulțumesc!

Dacă doriți să cumpărați TH10, vă rugăm să faceți clic pe imagine

Descriere

Sonoff este un universal swich pentru sistem home inteligent de la distanță și automately activa/dezactiva orice aparate.Lucra cu Sonoff SC, te poate face mai inteligent.Afla mai multe despre Sonoff SC AICI.

Sonoff TH10/TH16 este un wireless de temperatură și umiditate, comutatorul de monitorizare care poate monitoriza de la distanță și a stabilit temperatură și umiditate pentru a porni/opri aparatele conectate prin iOS/Android APP eWeLink.

Așa cum indică și numele, la Sonoff LEA temperatură și umiditate monitoriza dispozitivul suportă două maximă curent de alimentare caietul de sarcini: 10A sau de 16A.

Sonoff TH10/ TH16 de temperatură la distanță monitor wireless și umiditate monitor WiFi switch-ul de presetare intervalul de temperatură sau umiditate.

Atunci când temperatura sau umiditatea mediului se încadrează în gama, acesta va porni automat pe sau de pe dispozitivele conectate.

Sonoff TH10/ TH16 suportă trei tipuri de monitorizare temperatura si umiditate senzori de monitorizare, menționate mai jos:

AM2301, DS18B20, DHT11

Cu cele mai recente eWeLink aplicație, utilizatorii pot crea o serie de simplă declarație condițională (Smart Scene) pentru a declanșa pe/de pe alte dispozitive inteligente.

Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot folosi Sonoff TH10 sau Sonoff TH16 cu AM2301, DS18B20 sau senzorul DHT11 pentru a colecta temperatura/umiditate de date, care poate fi folosit ca o condiție pentru a declanșa pe/de pe alte dispozitive, cum ar fi Sonoff, Sonoff RF, Sonoff SV, S20 soclu inteligent .

Acest dispozitiv funcționează perfect cu ventilator electric, aer conditionat, umidificator, inteligent rezervor de pește, sistem de udare, etc.

Caracteristici

Monitor în timp Real - în timp real Monitor de temperatură și umiditate.

Modul Auto - Set modul Auto pentru a porni/opri la o anumită temperatură.sau zumzet.gama.

Modul Manual - Set modul manual pentru a porni/opri imediat.

Declanșator Inteligent Scena - temp.sau zumzet.valori de lucru la fel de inteligent scena condiții de declanșare pentru a declanșa pe/de pe alte Sonoff dispozitive.

De la distanță ON/OFF - Rândul său, dispozitive electrice on/off de oriunde, poate lucra fără-LEA senzor.

Sprijin App - Gratuit pentru iOS și Android mobile App eWeLink.

Starea de sincronizare - în timp Real starea dispozitivului furnizate de Aplicație.

Cota de Control - Control inteligent acasă împreună cu familia ta.

Calendarul - Set programate/cronometre numărătoarea inversă pentru a porni/opri la timp specificată.

Scena de - a Porni/opri o bandă de dispozitive cu un singur robinet.

Control vocal - Funcționează perfect cu Amazon Alexa, Google Acasa.Specificatii Culoare : alb.Dimensiuni : 26.7*58.8*13.6 mm.Material : plastic ABS.Rata de Tensiune : AC90-250V, 50/60HZ.Modul de transmisie : Wifi 2.4 G. Max curent : 16A.Putere Max : 3500W.Platforma : Android/iOS/eWelink.Temperatura de lucru: -40-+80 grad.Pachetul inclus: 1 * TH16 smart switch.

Etichete: sonoff th16 sonda, mini sonoff, rulouri întrerupător zigbee, sonoff th16 funcționează, sonoff th10, senzor sonoff, din comuta wifi, sonoff wifi, camera sonoff, rf sonoff.


  • Tensiune De Intrare: 90-250V AC
  • Umiditate de operare: 0%-99%RH, Non-condensare
  • Nume De Brand: sonoff
  • Putere Max: 3500W(16A)
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Certificare: CE
  • Gyro: -
  • Numele: Sonoff TH16 Wifi Inteligent Comutator
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: DZ1010-00B
  • Scale: Alte
  • Compatibil Cu Senzori: AM2301, ds18b20
  • Viteza Max: -

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon