Animale De Companie Utile Frumos Motociclist Câine Pălărie Căști Debarasarea Pac Puppy Motocicleta Proteja De Plastic Pet Proteja Debarasarea Capac

  • 34.27lei
  • 20.57lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bună ziua, dragi clienți, produse operate prin magazinul nostru au costuri mici și de profit reduse, dar facilitează foarte mult viața ta, astfel încât vă rugăm să vizitați magazinul nostru mai multe și a vedea produsele de care sunteți interesați, vă rugăm să muta degetele pentru a cumpăra Descărca, vă mulțumesc!

Descriere Produs:

Tip De Element:Animale De Companie Casca

Material:ABS

Culoare:Violet,Roșu,Alb,Negru,Portocaliu

Model:Solid

Publicul Țintă:Câini

Caracteristică:Durabil

Ocazie:În Aer Liber

Marime:S/M/L

Caracteristici:

1. Material: pălăria adoptă de înaltă calitate ABS pentru a face, care este durabil, și pălăria are o durată lungă și nu are miros urât să facă câini se simt inconfortabil.

2. Greutate de lumină: este perfect pentru aer liber, mersul pe jos, și nu este greu, astfel încât câinele nici nu-l simți.

3. Proteja: nu pot promite siguranță pentru câine și pentru a proteja capul lor, atunci când acestea sunt de echitatie biciclete pentru a preveni-le de-a rănit.

4. Mai multe Opțiuni: există mai multe culori si trei dimensiuni, și puteți alege un cadou pentru câini, în funcție de hobby-uri și dimensiuni de câini.

5. Ornament: luminoase de culoare și aspectul de moda pot face cainii mai atractiv și adorabil.

Pachetul Include:

1 x casca de companie

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: câine pentru, perro, croșetat pălărie câine, ranger verde, casca de companie, oh sangwoo, de sex feminin casca de motocicleta, cap de câine, pisica casca, dog pălărie sombrero.


  • Material: ABS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: HAIMAITONG
  • Model: Solid
  • Tip: Câini

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon