6pcs/set Imperial Tube Țeavă Expander Suport Pentru aparat de Aer Conditionat Condiționat Matrițare Instrument 7/8 5/8 3/4 1/2 1/4 3/8 Inch

  • 44.22lei
  • 28.73lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. Material durabil: Imperial tube țeavă expander instrument este fabricat din oțel, care are de înaltă și uniformă duritate și rezistență la uzură, și de înaltă limită elastică.

2. Funcția: După instalarea de aer conditionat, se desfășoară țeavă de cupru pentru a conecta cele două țevi de cupru la fiecare alte.Acesta trebuie să fie instalat pe un burghiu de mână.

3. Precizie: duza va avea întotdeauna mărimea potrivită, și se va potrivi perfect, cu ideal adâncime și se potrivesc bine.

4. Instrumente inovatoare: sistemul inovator foloseste caldura pentru a incalzi tubul prin frecare, extinzând suprafața de contact între duză și supapa.

5. Diferite dimensiuni: Acest set are 6 dimensiuni diferite, instrumentul de, 7/8", 3/4", 5/8", 1/2", 3/8", 1/4", care poate satisface nevoile dumneavoastra.

Descriere:

Imperial tube țeavă expander instrument este fabricat din oțel, rezistent și durabil, acesta este un instrument pentru instalarea și întreținerea aparate de aer condiționat

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 7/8 (22.2 mm), 3/4 (19mm), 5/8 (15.9 mm), 1/2 (12,7 mm), 3/8 (9.5 mm), 1/4 (6.3 mm)

Înălțime: 4.5 cm

Tratament de suprafață: înnegrirea

Material: Oțel

Brut greutate: 185g

Pachetul Inclus:

6pcs/set * Imperial Tube Țeavă Instrument Expander (OPP sac)

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: pex, pex instrument, tub de cupru extinde, kit de instrument, tub pex, expander pentru tub de cupru, copper tool, flare tube, pex pipe instrument, țeavă pex.


  • Tip: Masini de gaurit
  • Nume De Brand: OUTAD
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon