Noi 800g / 1g alimente pentru animale de companie cupa, hrănire pisica castron, lingura, portabil perie ceașcă de măsurare cu afișaj led accesorii animale de companie

  • 83.28lei
  • 66.62lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere denumire: hrană pentru animale de companie scară Material: abs (suportabil -20 la 100 de grade) Culoare alb Putere: 1 x cr2032 baterie buton Gama: 800g Precizie: 1g Unități: g / ml / cana / oz / floz oz Dimensiuni: lungime totală de 23 cm, lingura înălțime de 5 cm, lingura latime 9.5 cm, lingura de lungime 10 cm Caracteristici 1. Cuantificarea alimente animalului tau de companie și de a face dieta animalului tau de companie mai echilibrat. 2. alimente de măsurare: este un minunat instrument de măsurare pentru produse alimentare, de gătit! 3. patru unități de măsură: măsura în mod eficient în g, ml, ceasca, oz.cantareste solide și lichide ingrediente, cum ar fi făină, fasole, arome și apă. 4. comuta unitatea de măsură pur și simplu prin apăsarea butonul de unitate. 5. Detasabila lingura: Detasabila lingura pentru o curățare ușoară și întreținere a face în condiții de siguranță și sănătos. 6. scara electronic lingura clare cu led-uri de afișare modele, care este clar și ușor de citit cifra exactă.Instrucțiuni de utilizare 1. După primirea produsului, asambla lingura parte și la scară o parte. 2. montați bateria, modelul este cr2032. 3. așezați scara pe orizontală, nu se agită, țineți partea de mâner, nu atingeți partea de lingura. 4. apăsați butonul de alimentare pentru a porni și apăsați butonul de unitate pentru a selecta unitatea. 5. apăsați butonul de alimentare din nou pentru a reveni la zero. 6. elementele loc și se cântărește. 7. După cântărire, apăsați și țineți apăsat butonul power timp de 3 secunde pentru a opri.Pachetul include 1 x hrană pentru animale de companie scară (fără baterie)

Etichete: câine pentru, 3g lingura de măsurare, 4g lingura de măsurare, vibrat, câine t, PISICA, avocatul tricou, pliabil piscină, câine eșarfă, cat piscină.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Câini
  • Tip De Element: Animale de companie ceașcă de măsurare
  • Material: Plastic

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon