Nordic Figurine Înger Se Roagă Heruvim Statui Rășină Miniaturi Ornament De Interior, În Aer Liber, Grădină Acasă Decorare Cadou

  • 5.20lei
  • 4.41lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Frumusete de Acasă: codul unic De înger înaripat statuie naturale oferă liniște pentru casa sau gradina decor.Este un decor de inspirație în aer liber sau în interior.

2、Superb Manopera: Acest basm grădină oferă manopera superb.Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să confirmați faptul că aceasta este dimensiunea produsului de care ai nevoie.

3、de Înaltă calitate Rășină: Fiecare înger grădină figura este făcut de lungă durată rășină, non-toxice, sigur de utilizat, durabil, rezistent la apa, si poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

4、Decor Minunat: Această statuie arata grozav în pat de flori în grădină și pe terasa de la ușa din față a casei tale.

5、Cadou Ideal: grădină statueta este una dintre cele mai bune cadouri pe care le poate oferi.Oferi cadoul perfect pentru familia ta și prietenii de Crăciun, ziua Recunostintei, ziua de nastere, cadou de casă nouă și Ziua Tatălui.

Caracteristici:

1. Realizate din rasina, robust și rezistent, cu strat protector, rezistent la apa si soare-dovada.

2. Mobilierul este potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi acasă, la birou, balcon, grădină în aer liber, etc.

3. Fiecare accesoriu este un design unic.

4. Frumos decor adaugă un stil unic, de culoare și de distracție pentru decor casa ta!

5. Cadoul perfect ales, foarte potrivit pentru orice oferindu-cadou ocazie.

6. Cel mai bun cadou pentru mama și iubitul tău, soția, logodnica, prietena.Oferi cadouri perfecte pentru familia ta și prietenii de Crăciun, ziua Recunostintei, ziua de nastere, cadou de casă nouă și ziua tatălui.

Caietul de sarcini:

Material: rasina

Ambalare: cutii de carton

dimensiuni:

Rugându-mă înger de fată: aproximativ 7*11 cm/2.76*4.33 inch

Rugându-mă înger de copil: aproximativ 7*11 cm/2.76*4.33 inch

Fata holding înger: aproximativ 5*8 cm/1.97*3,15 inchi

Lectură înger: aproximativ 9*10.5 cm/3.54*4.13 inch

Drăguț înger: aproximativ 5*8 cm/1.97*3,15 inchi

Drăguț înger de-Aur: despre 5*8 cm/1.97*3,15 inchi

Culoare: ca imagini arată

Lista De Ambalare:

1 x Statuie

Note:

1. Datorită diferite afișează și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea indicată pe imagine.Vă mulțumesc!

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită măsurarea abaterii.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 1 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: în aer liber, grădinărit ornamente, înger pandantiv, fimo casă de păpuși, miniaturi, pinscher pitic, mare angeles, constructii, sclipici rășină, Nordic, decor nordic, fata vaza.


  • Stil: Europa
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Material: Rășină
  • Tema: angel
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon