6 Set Otoman, arabă, greacă Marocan kit de cafea Tulip Design Elegant Cadou cești de cafea Espresso cana cu tava GRATUIT SHIPPIN

  • 207.73lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

6 Set Otoman, arabă, greacă Marocan kit de cafea Tulip Design Elegant Cadou cești de cafea Espresso cana cu tava GRATUIT SHIPPPING

Potrivit Otoman Motif 6 Personalitate Set de Cafea de Culoare de Argint Otomane Motif 6 Personalitate Set de Cafea de Culoare Argintie Catering?ArtıkOsmanlı Motif 6 Personalitate Cafea Setiile acasă de la oaspeții dumneavoastră ikramınızı cel mai plăcut la fel de repede ca tine poate.Lokum, ceașcă de Cafea și Tava de acest minunat nostalgic stabilit, atât în casa ta, cadou, ambele bibloluk, amândoi vor fi un seda bun venit pentru bucataria ta.Ca turcească tradițională a palatului este indispensabil element de cafea cultură a va oferi pentru a face cele mai multe dintre oaspeții dumneavoastră și Motive Otomane un festin vizual yaratacaksınız.Caracteristici produs: -Otoman Motive brodate -Cupe porselendir -mașina de spălat Vase se spală aparat Uscat după spălare cu o cârpă moale și ștergeți uscat -Înnegrire face oțet cârpă șterge, vechi luminozitatea a fost adus în.Produs Dimensiuni: -Tava: 27 cm.x 15 cm. -Capac: Diametru 5.5 cm.Înălțimea de 5 cm. -Suport pentru pahar: Diametru 5.5 cm.Înălțimea de 4,2 cm. -Pad: Diametru 10 cm.Înălțimea de 1,5 cm. -Lokum: Diametru: 10 c.Inaltime: 8 cm. -Culoare: Argintiu.Produs Continut: -1 Buc Tava De Servire. -1 Buc Lokum și Substrat. -6 Buc Ceașcă De Porțelan. -6 Buc ceașcă de Cafea și Substrat. -6 Buc capac ceașcă.

Salut!Bine ați venit la ATLAS Magazin :)

Ai auzit de noi?Hai să ne verificăm scurtă descriere.

Ce este ATLAS Magazin și cine sunt ei?

ATLAS Magazin turcesc e un Magazin care s-au alăturat recent de la www.citygroupromania.ro.ATLAS bunurile sunt produse în Turcia.ATLAS magazin are în vedere importanța transportului Maritim.Putem livra produsele originale pe care le puteți vedea pe poze și le livreze cel mai rapid și cel mai sigur mod.Unele dintre produsele noastre sunt de interne turc produse care să reflecte cultura turcă și oferite servicii din întreaga lume.

Ce categorii avem?

Majoritatea produselor noastre sunt ustensile de Bucătărie.Puteți găsi, de asemenea, multe produse realizate cu metode tradiționale turcești în magazinul nostru.Unele dintre aceste produse sunt, de asemenea, realizate în ateliere private.

Calități de produse?

Alegem produse de înaltă calitate pentru clienții noștri din Turcia.Oferim turc celebru branduri de vânzare.

Nu uitați să vizitați Pagina de Start..

Model Set De Ceai Din Sticlă Drinkingware Ceașcă De Ceai Set De Ceai Din Ceramica

Teaware Cani De Ceai 6 Piese Alb Floare Albastră Bucătărie

Decor Acasă

Etichete: servic, Cadou De Ziua De Nastere, britanic set de ceai, caftan marocan, rochie maroc, abaya turcă, cafea turcească cupe otoman, set de ceasca cafea, tatuaj sexy pentru femei, harta de perete.


  • Material: Portelan
  • Numărul de Utilizatori: 6
  • Nume De Brand: Paşabahçe1
  • Origine: FR(Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon