3PCS Copii Desene animate Frământa Spinner Desene animate Clasice Insecte ventuza Spinner Jucărie Amuzant pentru Copii Giroscop Copil Jucărie Jucarii de Baie

  • 18.65lei
  • 12.87lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Mana-ochi de Coordonare Capacitatea: copilul nu poate deține doar vântul frunza si roti de animale drăguț direct, dar, de asemenea, conecta partea de jos a ventuza pentru orice suprafață plană, cum ar fi baie, masă, sticlă, etc. În jocuri, rotație, adsorbție, apucând, exercitarea copilului capacitatea de reacție, pentru a îmbunătăți copilului coordonarea mana-ochi abilități, și de a exercita creier.

2、Baie Jucărie: animale de Desene animate, foarte drăguț și interesant pentru copii.Pune această jucărie pe scaun pentru copii și să le mănânce în liniște.Sau lipite pe cada de baie, astfel încât copilul poate să ia o baie fericit.Sau de a îmbunătăți sleep atunci când copilul este obraznic.Aceasta poate fi cea mai atractivă jucărie pentru copii de a practica de-a bușilea.

3、Cadou pentru Copii: Poate fi jucat oriunde, în interior.Poate fi folosit pentru a decora locuri de joacă și camere de copii.Cel mai bun cadou pentru copii, inclusiv zilele de naștere și de Crăciun.Cadouri speciale va aduce fericirea copilului tau din copilarie.

4、în condiții de Siguranță și Moale: Made de înaltă calitate ABS și TPE materiale, în condiții de siguranță și să muște.Această regulă regulatorul poate fi folosit ca un gutta stare lichidă în timpul dentiție, pentru a preveni copilul de la senzație de disconfort.Durabil și ușor de înțeles, nu dăuneze copilului dumneavoastră, astfel încât copilul dumneavoastră poate juca cu încredere.

5、vă Rugăm să Rețineți: Am pus de siguranță și calitate în primul rând pentru a se asigura că părinții și copiii se pot obține cea mai bună experiență.Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

3*Copil Jucărie

Etichete: metal spinner, mâna spinner, adhd se agite, pop, figet spiner, se frământa stres, stele ninja frământa spinner, diy giroscop jucărie, hand spinner rainbow, se frământa jucărie.


  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Intervalul De Vârstă: 3 ani

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon