HI-END Digital versiune sursă de alimentare Liniară Pentru OPPO player UDP-203 PSU Modificat/Upgrade

  • 1 557.22lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Aceasta este o special pentru modelul OPUS player UDP-203 UHD 4K HDR dezvoltarea de alimentare liniare bord modificate/actualizare module.

Se poate înlocui direct original OPUS player UDP-203 UHD 4K HDR bord de alimentare.Inainte de al cumpara, vă Rugăm să verificați pentru a verifica sursa de alimentare model.

Tensiune de intrare: 115V sau 230V

Notă: Aceasta este o terminat bord pentru lipire și test OK.

NOTĂ: Această versiune este versiunea digitală.După utilizarea această versiune, analog decodare parte construit în OPUS player UDP-203 UHD 4K HDR nu va fi capabil de a utiliza.Vă rugăm să acorde o atenție pentru a stabili dacă amplificatorul AV are multi-canal decodare funcție.

Principala diferență între această versiune și cea digitală placate cu argint versiune:

● Diferența 1;

Această versiune folosește o grosime de 4mm cupru placa de bază.Avantajul este că capacitatea de anti-interferențe este deosebit de puternică, și poate fi virtualizate pentru a sugera un sol mediu.Pe de altă parte, placa de cupru de aceeași specificație este de câteva ori mai mare decât placa de aluminiu, și în general anti-vibrație și rezonanță sunt foarte bune.

● Diferența 2;

Principalul filtru și filtru de ieșire condensatoare utilizare MCAP condensatori electrolitici pentru a efectua rapid în audio bass.

● Comune;

Încă folosind ZERO-ZONA de calitate personalizat argint placat cu secundar transformatoare, În acest format de transformator, calitatea imaginii este mai mare și mai evident decât cuprul pur, transformator, fără a sacrifica excesiv de sunet de calitate de performanță, chiar și cu HI-END 4N 9999 Sterling silver 8-PINI cablu.Acesta asigură, de asemenea, că mare bandă de frecvență audio nu este enervant.Complet discrete, redus de unda!!Mai înclinați să 4K Blu-ray de calitate de optimizare.

Etichete: opus x, lipici ac, opus 203 manual, putere audio, player oppo 205, accuphase amplificator, programabile liniare de alimentare reglementate, samsung psu bord, opus alimentare, 220v 15v transformator de putere.


  • Nume De Brand: ASYPDZSW
  • Numărul De Model: UDP-203
  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Putere Maximă Per Canal: 50w
  • Canale: 1

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon