Minge de orez Sushi Găluște Zongzi Mucegai Instrumente DIY Găluște de Orez factorii de Decizie de Bucătărie Accesoriu de Chinezi Instrument Alimente

  • 4.29lei
  • 2.17lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Perfect pentru Incepatori: zongzi mucegai pot fi folosite pentru a face rapid o frumoasă zongzi.Este potrivit pentru incepatori.

2、Ușor de Curățat: Un trebuie să-au element pentru a sărbători Chineză Dragon Boat Festival.Ușor de curățat.Pur și simplu clătiți cu apă curată după utilizare.

3、Premium Material: Fabricat din material de înaltă calitate, suprafața este netedă și fără pete.Acest mucegai este durabil.

4、Ușor de Utilizat: în Primul rând pus în 3-4 bucăți de frunze de bambus, apoi se adauga ingredientele, apoi ori frunze, a pus mucegai cu susul în jos, apoi se scoate și se leagă cu sfoară.

5、Cadou Ideal: Un cadou minunat pentru familie, prieteni, și iubitorii de alimentare.Puteți face mâncare Chinezească în orice moment.

Descriere:

Perfect pentru Incepatori: zongzi mucegai pot fi folosite pentru a face rapid o frumoasă zongzi.Este potrivit pentru incepatori.

Ușor de Curățat: Un trebuie să-au element pentru a sărbători Chineză Dragon Boat Festival.Ușor de curățat.Pur și simplu clătiți cu apă curată după utilizare.

Premium Material: Fabricat din material de înaltă calitate, suprafața este netedă și fără pete.Acest mucegai este durabil.

Ușor de Utilizat: în Primul rând pus în 3-4 bucăți de frunze de bambus, apoi se adauga ingredientele, apoi ori frunze, a pus mucegai cu susul în jos, apoi se scoate și se leagă cu sfoară.

Cadoul Ideal: Un cadou minunat pentru familie, prieteni, și iubitorii de alimentare.Puteți face mâncare Chinezească în orice moment.

Caietul de sarcini:

Nume: Orez Lipicios Găluște Filtru

Ambalare: sac de OPP + carte de colorat

Greutate(aproximativ): S - 0.078 kg, L - 0.126 kg

Dimensiuni(aproximativ): S - 10.5*7*8.5 cm/4.13*2.76*3.35 inch, L - 13.5*11*8.5 cm/5.31*4.33*3.35 inch

Material: PP

Culoare: alb

Lista De Ambalare:

Zongzi Mucegai (Zongzi și string Nu sunt Incluse) *1

Etichete: tort forma, Tort Mucegai, aluatul mucegai, zongzi, onigiri, chinese dragon de pluș, dragon barca de jucarie, tort racleta, pentru aluat instrument, tort pentru.


  • Numărul De Model: Zongzi Mucegai
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune Produs: 10.5*7*8.5 cm dimensiuni mici; 13.5*11*8.5 cm dimensiuni mari

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon