Stereo Gaming Headset Căști cu Anulare a Zgomotului Microfon pentru a Comuta PS4, PC, Laptop, Telefon

  • 77.20lei
  • 46.30lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Clar de Asteptare: built-in microfon ajustabil poate fi ușor ajustat pentru a se asigura că microfonul este întotdeauna în poziția corectă pentru a asculta vocea ta.

2、Izolare Zgomot: Bloca zgomotul exterior pentru a obține o înaltă intensitate experiență de ascultare.

3、Super Efect Stereo: Puternic sentiment de pozitionarea spatiala; poziția de recunoaștere prin ascultare; efecte de sunet realiste; potrivit pentru a asculta muzică și jocuri.

4、Utilizări Multiple&Largă Compatibilitate: setul De căști cu microfon este foarte potrivit pentru munca la domiciliu, vorbire, voce dictare, cursuri on-line, video chat, call center, afaceri, apel în conferință, webinar prezentare.Compatibilitate-compatibil cu cele mai multe dispozitive, cum ar fi telefoanele mobile, Pc-uri și laptop-uri.

5、Super-Confortabil: designul ușor și bandă reglabilă a se asigura că această cască se potrivește diferite articole pentru acoperirea capului dimensiuni.Moale din imitație de piele pernuțe cu rotativ căști se asigura că le puteți purta toată ziua, fără a dăuna urechi sau de cap.La microfon gooseneck brațul poate fi rotit în direcții multiple și pot fi ajustate în diverse moduri pentru a face un sunet ridica bine.

Caietul de sarcini:

Numele: Canal Stereo Gaming Headset

Poartă metodă: cap-montat

Difuzor diametru: aproximativ 40mm/1.57 inch

Impedanta: 32Q

Sensibilitatea -52 (dB)

Microfon: suport

Răspuns în frecvență gama: 20-20 (Hz)

Sensibilitate: 115dB

Lungime cablu: 1.2 m

Lista De Ambalare:

Căști*1

Cablu Adaptor*1

Etichete: tv cu căști, switch gigabit, playstation vinil, rcm jig nintendo comutator, bucurie con curea, dispozitiv de management de cab, caz nintendo comutator, control pro comutator, cip nintendo comutator, d pad switch.


  • Compatibil Marca/Model: nintendo
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon