1/2 buc Plasă de Masina din Spate, Portbagaj Boot Buzunar Cușcă Organizator Suport Scaun Universal Auto Net Plasă de Stocare Autocolant Magie Înapoi Sac Șir

  • 44.68lei
  • 21.90lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici

100% de Brand nou!

Masina universala de depozitare pentru portbagaj net ochiurilor de plasă de buzunar cârlig & bucla de organizator pungă pungă De masina/camion/RV.

Crește spațiu de stocare.Lat-o parte cârlig fixa plase de depozitare.Adăuga cu ușurință magazin cameră pentru masina ta pentru kituri de urgență, alimente, jucării, travel essentials, curatatorii, pungi reutilizabile, repararea uneltelor, etc.

Universal se potrivesc si Usor de instalat.Vehicul net organizator cu ușurință și în siguranță acordă pe suprafață piele de căprioară de bancheta din spate sau portbagaj.Doar un singur pas poate fi Instalat sau îndepărtate cu ușurință.

Stretchable.Ochiurilor de plasă de marfă organizator de stocare poate fi de întindere pentru a face toate elementele fixate la locul lor fără a le distruge, se va ține toate elementele sigure de rulare în jurul în timpul unei lungi accidentat cu mașina.

Cost-eficiente, mașină de plasă de buzunar.Aceste practice de depozitare plase sunt mari RV accesorii de depozitare pentru organizarea următoarea camping sau excursie.

Caietul de sarcini

Tip: portbagaj sac de depozitare

Material: Poliester, spandex

Fixare Tip: Cârlig și buclă

Culoare: Negru

Dimensiune: Aproximativ 25x40cm/9.Sezonul 8 episodul 15.7", 25x50cm/9.8x19.7", 25x60cm/9.8x23.6", 25x80cm/9.8x31.5"

Atentia

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

Vă rugăm să observați faptul că elementul este conceput pentru a utilizat în zona de piele de căprioară.Acesta poate fi atașat la suprafețe netede, cum ar fi plastic, silicon, piele, etc.

Pachetul Inclus

1/2 x Mașină de Plasă de Organizator

Etichete: topcase, geantă de călătorie, sac impermeabil, sistem de stocare, sac de hochei, sac magazin, cutie de depozitare, trunchiul din lemn, Cutie, cutie de plastic.


  • Nume De Brand: WITUSE
  • Material: Poliester, Spandex
  • Origine: NC(de Origine)
  • Fixare Tip: cârlig și buclă
  • Tip: Portbagaj sac de Depozitare

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon