Ochiuri mari Geanta de Plajă în aer liber pentru Copii Jucării de Plajă Rapid Depozitare Sac de Nisip de Dragare Instrument de Cheltuieli de Depozitare Sac de Plasă

  • 23.86lei
  • 13.12lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Frumos Mare Dimensiune a ochiurilor de Plasă pungă de Plajă--- Aceasta este XL dimensiune a ochiurilor de plasă pungă de plajă, la cca 18" de mare (nu includ mâner) x jos este de 12" x 18", Plasă de Plaja Geanta poate deține, cum ar fi jucării pentru copii,prosoape, haine,înot accesorii, pentru camping sau alte bunuri esențiale pentru excursie activități și care pleacă, această Plasă de Plaja Geanta de pe mâna ta te poate aduce tot ce ai nevoie.

Foarte Usoare ochiurilor de Plasă Pungă de Plajă--- ochiurilor De plasă pungă de plajă usoare de aproximativ 50g.Ochiurilor de plasă pungă de plajă pot fi pliate pentru dimensiuni mici, care ocupă puțin spațiu, este ușor pentru depozitare acest plasă de plaja geanta ta atârnă geanta, sertar, depozitare caz, atunci când nu-l utilizați.

Ușor Să Clătiți Și Atârnă Să se Usuce--- Mesh Geanta de Plajă este perfect pentru a merge la plajă,atunci când sunteți gata să părăsească plaja de nisip nu mai vin cu tine.A ochiurilor de plasă respirabil design pentru ventilație plasă sac de plajă poate ajuta drenaj de nisip și apă mult mai ușor,permite viteze să se usuce, sau de a fi văzut în mod clar.

Rezistent Și Durabil--- Această plasă geanta de plajă a fost făcută de o mare plasă și oxford tesatura, rezistent și durabil.Partea de jos este de plasă și armat cu nailon pentru a spori Plasă de Plaja Geanta capacitate de încărcare.

Gamă largă De Applocatlons--- ochiurilor De plasă geanta de plajă este potrivit pentru plaja, piscina,acvatic etc. Copiii pot colecta coajă, copii jucării de plajă și ceva au ales pe la plajă în plasă sac de plajă.

Caietul de sarcini:

Culoare: Clasic culoare ,Verde, rosu , Bleumarin , Violet , Roz , Galben , Gri , albastru

Material:Dacron tesatura & Nailon Chingi Mânere

Dimensiuni:18"x 12"x 18" (45 x 30 x 45 cm)

Pachetul Inclus:

Ambalare lista:1 x Plasă Geanta de Plajă

Etichete: sistem de stocare, organizator pentru depozitarea lenjeriei de pat, cutie de depozitare, spațiu de stocare, Cutie, cutie de plastic, sertar de organe, cutie sutien, cutie mare cu capac, organ pentru produse cosmetice.


  • Material: Nailon
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon