Solar Luna bate Vântul,Luna Sparge Bile de Sticlă,Cald, Lumina Led-uri Chime Vânt Potrivit pentru Grădină cu Gazon, Tub Metalic,rezistent la apa,Unic

  • 36.43lei
  • 30.23lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

【Windbell Lumina】Fabricat din tub metalic clopotei,se face un plus fantastic la împrejurimi.Combinând perfect lumina si sunet, acest vânt solar chime este foarte plăcut.

【Energie solară】Odată ce ai lumini solare set up - comutatorul este setat la "PE".Taxa timpul zilei și strălucirea automat în noapte.Nu o deranja să-l opriți atunci când nu utilizați sau să-l porniți.Se va aprinde timp de 6-8 hourswhen complet încărcat.

【Rezistent la apa de Design】vânt chime se face cu metal rezistent la apă, nu vă faceți griji despre asta clopoteii de vant va scurt-circuit, atunci când zi ploioasă.Nu vă faceți griji despre vreme ploioasă.

【Ușor să Utilizați】Wireless solar energy design, ușor de utilizat, clopoței de vânt și convenabil să stea pe, fara cabluri sau electricitate extern necesar pentru utilizare, ușor de a gestiona și de a transporta, puteți ridica și pentru a muta în grădină.

【Decor în aer liber】Noaptea de iluminat și decor atmosfera.Cârlig pentru a închide cu ușurință de copaci, garduri, terasă, grădină, gazon, alte caracteristici.Mare cadou pentru Crăciun, ziua de naștere, de vacanță, ziua Recunostintei, Halloween, Ziua Mamei, Ziua Tatălui.

Caietul de sarcini:

Material: Fier de artă + sticla

Dimensiune: 18*10*100cm

Culoare: așa Cum se arată în imagine

Cantitate: 1 buc

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 x Solar Vânt Chime(alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.)

Etichete: shinedo lumini solare de gradina, noutatea solar wind chimes, metal stres, lampa luna, clopot de vânt, chime vânt, nou-născut tapet, lumina solara clopoteii de vant, minge de fier, solar în aer liber minge de sticlă.


  • Stil: Modern
  • dimensiune: 18*10*100cm
  • Material: Fier de artă + sticla
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon