KONNWEI KW510 Auto 12V Baterie Tester 5A plumb acid Baterie Responsabilul cu Aligator Inele Clipuri Încărcare Rapidă AGM Instrumente

  • 352.26lei
  • 200.78lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

KONNWEI KW510 Auto 12V Baterie Tester 5A plumb acid Baterie Responsabilul cu Aligator Inele Clipuri Rapid de Încărcare de mai Multe Limbi

Caracteristici:

Konnwei kw510 noi trei într-un analizor de baterii auto, set de detectare, de reparație și de încărcare într-o singură, mai convenabil, rapid, în măsura maximă pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Test de auto pornire baterie plumb acid, inclusiv obișnuit de baterie plumb-acid, AGM plate placă de acumulator, AGM spirală baterie și baterie Gel, etc. Acest profesionist baterie auto tester oferă rezultate precise, calculează de pornire la rece capacitatea bateriei și îmbătrânirea măsură, pentru a permite o mai rapidă, mai precis de reparat mașini.

Pe scară largă compatibil,Incepator sau expert, această baterie de masina testerul de diagnosticare poate fi utilizat cu o gamă largă de 12V 100-2000 CCA periodic inundate bateriile AGM placă plană, AGM spirală, precum și baterii cu GEL.

12V 5A masina încărcător de baterie este adecvat pentru încărcarea bateriilor cu 4-100Ah.Fabricat din ABS de inalta calitate, multi-protejeaza de Scurt-Circuit/ OV/ OC/ Suprasarcină/ Polaritate Inversă, prezentat cu Constanta de Curent Puls funcția de Întreținere pentru a evita supraîncărcare și descărcare de gestiune; Full-încărcate și burn-in test dovedi de încredere ridicat de eficiență, performanță stabilă.

Pb/SLA/VRLA/GEL/AGM plumb acid baterie licitație, operate cu vulcanizare funcție, BMK baterie responsabilului de incarcator este o alegere excelentă pentru masina de tuns iarba, barca, auto, moto, vehicule electrice, unelte electrice și de urgență de încărcare a bateriei, ușor vă permite să luați-l oriunde.

Standardele de testare includ în prezent lume, majoritatea baterie standarde, CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE.

Limba: Engleză,Germană,Franceză,Olandeză,Rusă,Spaniolă,Italiană,Portugheză.

Caietul de sarcini:

Brand: KONNWEI

Model: KW510

Culoare: Galben

Material: ABS

Tensiune: 12V

Max: 11.94 V

Min: 9.22 V

Domeniul de aplicare: 100-2000cca

Actual gama de măsurare: 4Ah-100Ah

Funcție: detectarea + reparare + încărcare

8 limbi:engleză,germană,franceză,olandeză,rusă,spaniolă,italiană,portugheză

Plug: Ștecăr UE / UK Plug / Plug SUA (Opțional)

Pachetul Greutate: 660g

Pachetul Dimensiune:19*15*7cm

Lista De Ambalare:

1xCar Baterie Tester

1xUser Manual

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: agm x2, KONNWEI, scaun de unghii, konnwei kw808, konnwei kw650, sma aligator clipuri, silicon aligator clipuri, KONNWEI KW850, agm x3, de încărcare a bateriei tester.


  • Tip: Vehicul Baterie Tester
  • Nume De Brand: KKMOON
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Numărul De Model: KW510
  • Certificare: CE, FCC, ROHS
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon