380ML Vid Anvelope Tub Interior de Reparare Adeziv Auto Motociclete Biciclete de Munte Universal de Cauciuc de Etanșare de Reparare Lichid de Reparații Auto Adeziv

  • 55.55lei
  • 36.10lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

380ML Vid Anvelope Tub Interior de Reparare Adeziv Auto Motociclete Biciclete de Munte Universal de Cauciuc de Etanșare de Reparare Lichid de Reparații Auto Adeziv

Puncte: 1、Anvelopa tub capacitatea de reparare a: spori în mod eficient de etanșeitate a tubului interior, și capacitatea de reparare pentru tubul interior.

2. Anti-capacitatea de coroziune: controla în mod Eficient aciditate și alcalinitate, menține PH-ul constant etanșeitate mai bună, și nu va provoca coroziune a oțelului inel inel de aluminiu.

3. Anti-puncție capacitatea: produsul conține explozie-dovada componente, care pot ajuta în mod eficient anvelope pentru a disipa caldura si de a reduce riscul de explozie a anvelopei cu mai mult de 80%.

4、Non-capacitatea de adeziv: După uscare, tubul interior și exterior tub, janta si anvelopa nu se lipesc, iar anvelopa poate fi ușor demontat.

5、Repetate anvelope repararea capacitatea de:-un timp de injectie potrivit recomandată de umplere suma, poate în mod repetat de reparare anvelopa pentru mai mult de 50 de ori, perioada de utilizare este de aproximativ 6 luni.

Introducere:

1 Sticla de Biciclete Anvelope, Instrumentul de reparare Kituri Plimbare Pe Anvelope de Protecție a Anvelopei Etanșare Roata, pană de Cauciuc de Etanșare Pneuri Puncție Sealer

Potrivit pentru:

1. Aer etanșeitate a tubului de sine este rău, naturale dezumflat repede, au nevoie de multe ori de majorete.

2. Distanta de ciclism.Condițiile de drum este complicat și dificil de a găsi un atelier de reparații.

3. Procesul de joc, nu își pot permite timp pentru a schimba anvelopa sau de reparare a anvelopelor.

Descriere:

1. Etanșare este formulat si testat pentru utilizare în toate tub de anvelope.Odată instalat în cauciuc sau tub prin supapa ÎNAINTE de a avea o puncție, atunci când roata se rotește Etanșare este distribuită uniform în jurul valorii de interior din cauciuc sau tub, gata pentru a sigila înțepături în care acestea apar.

2. Ca material de Etanșare tratate tubul se rotește, forța centrifugă împinge etanșare a suprafeței benzii de rulare crearea unui strat de protecție, repararea înțepături ca acestea să apară și tratarea existente înțepături, și acest material de Etanșare pentru tub tip de anvelope este, de asemenea, recomandat pentru utilizare în anvelope tubeless.

3. Atunci când o puncție are loc, aerul care iese forțele de presiune pentru Etanșare în orificiul de imediat formând un puternic, sigiliu etanș și va sigila cât mai multe înțepături ca pot să apară.

4. Se va lucra în mod eficient în AMBELE intubat și anvelopelor fără cameră de aer, și va dura pentru durata de viață a anvelopei sau tub, și pur și simplu se spală cu apă și nu lasă reziduuri lipicioase spatele atunci când un pneu nou sau tubul este montat.

5. Rămâne lichid în interiorul anvelopei, acoperirea benzii de rulare ca roata se rotește.

6. Non-toxic, non-periculoase, non-inflamabil, non-aerosol și solubil în apă.Tuburi tratate cu această substanță de Etanșare poate fi patch-uri cu un convențional vulcanizat patch-uri.Vă rugăm să folosiți-l cu un pic de răbdare și de îngrijire!

Lista De Ambalare:

1 sticla * anvelope de etanșare(380ML)

Notă: este recomandat să utilizați în mod ecran mic de pe smartphone-uri în termen de 6.5 inch, iar ecranul mare modul de pe telefoane peste 6,5 inci.

Metode de plata:

Puteți face plata folosind oricare dintre metodele de mai sus și pls plătească în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.Plata ta va fi verificată prin www.citygroupromania.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dvs. odată ce s-a terminat.Dacă scopul tău este închis din motive de securitate, va trebui să depună o cerere pe www.citygroupromania.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.Transport maritim și pachetul:Toate elementele sunt verificate și ambalate, de asemenea, înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.Greutatea pachetului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.De obicei este nevoie de aproximativ 15-60 de zile și ar putea fi un pic mai mult la unele pustiu.Puteți alege rapid de transport maritim metodă dacă doriți să obțineți pachetul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.Returnare și Rambursare:Vom retrimite sau rambursare în cazul în care pachetul este pierdut, deteriorat în tranzit, sau a primit elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi fericiți să vă ajutăm.Feedback:Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: permanent etanșare anvelope, înecat mașină de spălat, pistol de uns duza, lipici difuzor, reparatii anvelope, 23c tire, cauciucul lichid de etanșare, agent de etanșare pentru pneuri, etanșare tubeless, bicicleta de etanșare.


  • Tip De Material: /
  • Caracteristici Speciale: /
  • Element De Lungime: 0.0inch
  • Lățime Produs: 0.0inch
  • Origine: NC(de Origine)
  • Articol Greutate: 396g
  • Înălțime Element: 0.0inch
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Numele Modelului: LE01857

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon