Bicicleta de Noroi 3 Piese-universal Complet Capac Îngroșa Lărgi Biciclete Aripile Set Mtb Biciclete de Munte de Noroi Garda Ciclism Accesorii 40#

  • 20.82lei
  • 12.49lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bicicleta De Noroi 3 Piese-Universal Complet Capac Îngroșa Lărgi Biciclete Aripile Set

Descriere produs 【Super Anti - Presiune Material】: bine făcut de Super-Anti - Presiune material PVC.Nu rupte și ruginite.Super moale, poate fi aleatoriu îndoiți și bate. 【Dimensiune se Potrivesc】: Potrivit pentru cele mai multe tipuri de biciclete, ca MTB, road bike, biciclete de oraș și așa mai departe.Dar poate nu se potrivesc bicicleta care din spate pol diametru este mai mic decât 22mm. 【Îngroșa și de a Lărgi】: Aceasta bicicleta fender conceput cu lărgi-o jumătate de cerc se îngriji de design, poate preveni eficient nămol splash și departe de noroi și apa de ploaie pentru a menține uscat și curat.Aceste biciclete de munte aripile sunt ușor de spălat.A îngroșa material poate preveni orice fel de rupt în orice situație.Bucurați-vă de echitatie biciclete în largul lor.Nu vă faceți griji caracterul mai mult. 【 3 Buc Aripă 】aripa inclusiv 3 părți principale.Puteți proteja cu ușurință bicicleta departe de noroi și apă de ploaie.De asemenea, mai elegant și rece în aparență. 【Vine cu o Cheie Allen】: Folosind puțin Allen este ușor pentru a instala sau elimina.

Informații despre produs Nume: 3-partea bicicleta fender Material: Inginer plastic Greutate: 364 gram Dimensiune se Potrivesc: Potrivit pentru cele mai multe tipuri de biciclete, ca MTB, road bike, biciclete de oraș și așa mai departe.Dar poate nu se potrivesc bicicleta care din spate pol diametru este mai mic decât 22mm.

Pachetul include: 2x Fata cu Bicicleta de Noroi 1x Spate Bicicleta de Noroi garda 1x-un singur pachet de instalare componente

Etichete: Din spate, bicicleta fender, bicicleta aripile se potrivesc, accesorii pentru biciclete general, bicicleta de noroi 26 4, bicicleta aripile kross, fundul saver, bike mudguard, bicicleta aripa, ciclul de noroi.


  • Numărul De Model: aripile
  • aripile: Bicicleta Aripile Set
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon