Laser fara durere Epilatorul IPL Îndepărtarea Părului pentru femei bikini faciale organism Profesional de Par Permanenta Remover Dispozitiv

  • 187.37lei
  • 133.03lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

ipl Îndepărtarea Părului cu Laser Mașină Vytalbrush Laser IPL Îndepărtarea Părului cu Laser Îndepărtarea Părului Permanente

despre acel produs

caracteristică:

[Economic familie soluție]

Vytalbrush a modificat tehnologia pentru a permite să vă bucurați de frumusete de top, în confortul de acasă-bucurați-vă de cea mai bună calitate de îndepărtare a părului de servicii oricând, oriunde.Noastre de îndepărtare a părului, echipamentul are un design compact și ușor, care vă permite să efectueze cu ușurință oricând, oriunde.Niciodată nu va cheltui sute de dolari într-un salon de frumusete din nou.

[Epilare definitiva, blând și nedureros]

1. Vytalbrush IPL de îndepărtare a părului echipamente rupe ciclul de regenerare a părului, folosind lumina intens pulsata (IPL) tehnologie pentru a oferi cele mai eficiente de epilare definitiva.Acesta are 5 nivele de energie, două reglabil moduri de bliț, modul manual și modul automat, modul manual este folosit în principal pentru zone mici de îndepărtare a părului, cum ar fi zona inghinală, axile, degetele, buzele: modul automat poate fi folosit pentru zone mai mari De îndepărtare a părului, cum ar fi brate, picioare, abdomen și spate.Rezultate excelente pot fi obținute doar cu 4-6 tratamente.Este foarte moale si este deosebit de potrivit pentru tratarea zonelor sensibile, cum ar fi fata sau linii de bikini.

2. Comparativ cu alte permanentă metode de îndepărtare a părului, cele mai recente IPL de îndepărtare a părului tehnologie poate asigura că 100% din pielea ta este sigur de a utiliza.Prin urmare, atunci când alegeți acest dispozitiv ca un dispozitiv de îndepărtare a părului, puteți fi sigur că vă sunt complet sigure.Cu toate acestea, vă rugăm să purtați ochelari de protecție atunci când utilizați dispozitivul pentru a preveni rănirea ochilor.

[Nu este nevoie pentru articole de unică folosință, unisex]

1. Recent modernizate pentru 700.000 de flash-uri, care este de vârf în istorie.Tu nu va trebui să cumpere de înlocuire casete pentru îndepărtarea părului de echipamente.Acesta este un mod eficient de lumină permanentă dispozitiv de îndepărtare a părului, un produs pe care îl cumperi pentru viață.

2. Nostru IPL epilare definitiva echipamente este alegerea perfecta pentru bărbați și femei.

Notă: Nu este potrivit pentru roșu, alb sau părul gri și maro sau negru, tonuri de piele.

Ce este IPL acasa, epilare definitiva?

IPL este un puternic lumina pulsata, care a fost folosit clinic pentru mai mult de 10 ani și este o tehnica sigura si eficienta.Filtru pe caciula poate schimba lungimea de undă acord, astfel încât acesta este optimizat pentru diferite aplicații și tipuri de piele.

Instrucțiuni:

Pasul 1: vă Rugăm să radă părul de pe partea pentru a fi depilat cu o zi în avans.

Pasul 2: Purtați ochelari de protecție pentru a preveni IPL-lumina de a irita ochii;

Pasul 3: Alege nivelul de energie;

Pasul 4: Lasa tratament fereastra vertical atingeți zona de depilat, și să ia transformă pentru a trata zona.

Pasul 5: se Tratează zona de depilat, și repetați pasul 4 de 2-3 ori;

Pasul 6: După tratament, se aplică aloe crema pentru a calma pielea;

Pasul 7: opriți alimentarea, și apoi curățați de tratament fereastră cu o cârpă umedă sau un tampon de bumbac umezit cu un pic de alcool;

Pasul 8: Pune echipamente și accesorii în cutie de ambalaj și a le stoca într-un loc sigur, pentru a evita expunerea la soare.

Puteți vedea rezultate de durată

De îndepărtare a părului: 7-8 cursuri de tratament, în primul rând cea de-a patra săptămână, vă recomandăm să utilizați-l de 3 ori pe săptămână; în 5-6 săptămână, utilizați-l de două ori pe săptămână; în 7-8 săptămână, utilizați o dată pe săptămână;

În următoarea 9-20 tratamente, o dată la fiecare 2 săptămâni.

După doar opt săptămâni de tratament, puteți vedea rezultate evidente!După acest tratament, utilizați Vytalbrush fără durere permanenta ipl îndepărtarea părului numai atunci când este necesar.

Cum să UTILIZAȚI

1. Conectați sursa de alimentare, ledul este albastru,

2. Porniți comutatorul de alimentare: de spectacole de lumina verde, și este în prezent o singură lovitură (modul manual)

3. Faceți clic pe butonul de alimentare pentru a regla viteze (1-5),

4. Apăsați lung butonul de lansare pentru a comuta modul de lucru: o singură ardere, automate de munca

(1) Săptămâna 1-2: Utilizarea de 3 ori pe săptămână, utilizați 3-5 boxe, alege în funcție de păr dimensiune și grosime!

(2) Săptămâna 3-4: Utilizați de două ori pe săptămână, utilizați treapta 3-4

(3) Săptămâna 4-8: Folositi de 2 ori pe săptămână, utilizați vitezele 1-3

(4) la 8 săptămâni sau mai mult: Utilizați o dată pe săptămână, să alegeți să utilizați în funcție de starea de păr, rămas bun de la repetată de îndepărtare a părului.

Trimiteți comanda acum, în Curând, avea pielea netedă

Etichete: removal laser hair removal, laser de putere, laser, dw660, laser shr, costume de baie femei, costume de baie, laser a, asus ventilator, epilator ipl laser.


  • Material: ABS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: BET033
  • Utilizarea: Bikini, Corpul, Fata, Sub brat
  • Putere Tip: electric
  • Tip De Element: Epilator
  • Nume De Brand: Vytalbrush
  • Puls: 700000 de flash-uri

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon