Noi de 7-inch retro wireless dublu player, consolă de jocuri built-in 9900 jocuri pot fi arhivate multi-emulator vidoe/muzică/e-book

  • 124.08lei
  • 112.92lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Cumpărătorii trebuie să vezi: în Conformitate cu cerințele UE, începând cu 1 iulie, toate comenzile trebuie să plătească TVA.Pentru comenzile sub 150 de euro, cumpărătorii trebuie să plătească suplimentar TVA la plata.www.citygroupromania.ro va prezenta TVA de la biroul fiscal din țara de destinație, iar cumpărătorul nu trebuie să plătească TVA-ul din nou; pentru comanda de mai mult de 150 de euro, cumpărătorul nu va fi obligat să plătească suplimentar TVA la plata, dar atunci când pachetul ajunge în țara de destinație La vamă, cumpărătorul trebuie să plătească TVA și taxe vamale pentru pachet.Atunci când plasarea comenzii, cumpărătorul poate specifica ordinea suma pe care doriți să declare, cum ar fi 20 de dolari sau 30 dolari. Vom declara, în conformitate cu suma solicitată de către cumpărător.Toate preturile produselor nu includ TVA și taxele vamale.

Notificare specială

7.0=7.0 inch ecran 5.1=5.1 inch ecran 4.3=ecran de 4,3 inch Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să confirmați dimensiune a ecranului de joc de consolă care doriți să cumpere.

Cum pentru a conecta wireless controller?

După meci aparatul este pornit, introduceți mâner alb receptor in adaptor, si apoi se introduce receptorul în dreapta sau stânga port de mașină de joc.Apoi apăsați "P3" buton de pe cele două mânere pentru a porni de pe mâner (numărul "2" este verde), și în cele din urmă se agită direcția rocker pe partea stângă a mânerului pentru a vedea dacă cursorul de pe ecran se va muta.Dacă nu, atunci se ocupe De legătură cu mâner joc este de succes.

caracteristică a produsului:

1.7-inch ecran LCD mare are efecte vizuale mai bune, iar jucătorii se pot bucura de mai bine de bucuria jocului; e bogat în funcții și utilizări multiple, care este foarte în valoare de cumpărare. 2. Suport joc dublu.Două controlere externe pot fi conectate pentru a juca împreună.Ea are trei moduri de joc.o) TV modul de joc: Conecta TV prin cablu AV, pe micul ecran devine marele ecran, să împărtășească bucuria cu familia; b) Două-player joc de masă modul: PK cu colegii dvs. pe birou; c) modul Handheld: puteți juca oricând, oriunde 3. Suport arcade/NEOGEO/CPS/GBA/GBC/GB/SFC/FC/MD/SMC jocuri simulator, built-in mii de jocuri clasice, utilizatorii pot juca jocuri de indata ce le primesc, eliminand probleme de a găsi jocuri. 4. Jocul poate fi arhivate/adăugate/șterse.Atunci când nu se poate continua jocul, aveți posibilitatea să apăsați "ESC" pentru a salva progresul, și puteți continua să joace cu progresul salvat data viitoare.Jocuri pot fi, de asemenea, adăugate sau șterse pentru a facilita utilizatorilor de a alege jocurile lor preferate. 5. Mai multe alte funcții.Suport video/redare a muzicii, DV/Camera/înregistrare, e-carte și fotografie de navigare. 360 de grade de rotație dual rocker design, corecte de răspuns; rezonabile butonul layout, ușor de operat; non-alunecare mat shell; stereo sunet surround de înaltă fidelitate, difuzoare duale.

Caietul de sarcini :

1. Ecran: 7.0 inch LCD ecran 2. Sistem: sistem de arcade 3. Depozitare: 48GB:Host 16GB+32GB TF card de joc. 4. Numărul de jocuri: 9900 5. Format de joc: arcade/cps/neogeo/fc/sfc/gba/gbc/gb/md/sega 6. Mod de operare: tasta / rocker 7. Format Video: RMVB / AVI / MP4 8. Format Audio: MP3 / AAC / WAV / FLAC / APE 9. Capacitatea bateriei: 3000 mAh 10. Interfață de încărcare: USB interfață de date 11. TF card de expansiune: suport maxim 32GB 12. Limba: engleză / germană / franceză / italiană / spaniolă / rusă / Japoneză / coreeană și alte 29 de limbi.Produs accesoriile Joc consola +cablu de date + cablu AV + manual Dimensiune produs: 25.5*11 *1.8 cm Greutate produs: 317g Ambalare dimensiuni cutie:29*13*5.5 cm Transport greutate: 600g

Etichete: băiat de joc, consol, neogeo, powkiddy retro consolă de jocuri portabile, rs 97, joc retro zmeura, powkiddy retro, joc de jucător, vita consola de jocuri, video faima.


  • Wireless: Suport
  • Certificare: CE
  • Dimensiunea De Afișare: 7.0"
  • Comunicare: USB
  • Afișaj Color: Da
  • Nume De Brand: CZT
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: x18
  • Pachet: Da
  • Ecran Tactil: No

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon