Bicicleta Electrica Cu Motor Cablu De Extensie Ebike 9 Pini La Mijlocul Disk Fata Spate Motor Hub Cablu Rezistent La Apa

  • 43.84lei
  • 30.69lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

71257 Poate iti place

Bicicleta Electrica Cu Motor Cablu De Extensie Ebike 9 Pini La Mijlocul Disk Fata Spate Motor Hub Cablu Rezistent La Apa

Descriere:

Acest lucru la mijlocul motorului de antrenare a cablului de conectare este de sex feminin la masculin cablu,conector impermeabil face cablul nu este ușor să fie afectate de picături de apă.

Piese Universal,potrivit pentru cele mai multe biciclete electrice pentru a utiliza,puteți să-l utilizați pe la mijlocul disk fata spate hub motor.

130cm lungime cablu flexibil care este suficient de lung pentru a face mai ușor să se conecteze,installaion este convenabil și rapid.

Se adoptă puternic și dur material,cablul nu este ușor de a sparge,conectorul nu este ușor să fie deteriorat.

Oferă performanțe bune și manoperă fin,folosindu-l pentru a înlocui uzate sau deteriorate prin cablu va fi o alegere bună.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic.

Culoare: Negru.

Dimensiuni: 130cm.

Notă

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi o ușoară erorilor datorate de mână diferite de măsurare.

Pachetul inclus:

1* Cablu."

71333 Hot deals

Etichete: ebike putere motor, kit controler de accelerație ebike, ebike viteza de afișare, electric motocicleta cu motor, bafang motor, motor pas cablu, ebike controller 24v 200w, honda monkey, electro motoare de bicicleta, instalarea cuplului arm ebike.


  • Tip: Controller
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon