Muzicale Pentru Copii Sport Covoraș De Joacă Pentru Copii Covor De Gimnastică Cu Tastatură De Pian Activitate De Fitness Covor Jucării Copil Crawling Joc Mat

  • 33.31lei
  • 24.98lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Dezvolta Copilului Simturile: Ajuta părinții și bunicii avea grijă de băieți și fete cu mai multă încredere.Ea are o varietate de funcții și este potrivit pentru educația timpurie a dezvolta sugari vizuale și auditive abilități, recunoașterea culorilor și dezvoltarea senzorială.

2、5 Detasabila Jucării Suspendate: Echipat cu 5 cute detasabila jucării suspendate.Aceste jucărie drăguț partenerii vor însoți copilul să-și petreacă un timp bun.- Și exercite mișcările brut pentru a păstra copilul în curs de dezvoltare în timp ce joacă.Recreative și educaționale.

3、3-6-12 Luni de Companie: în Timpul perioadei critice de creștere și dezvoltare a copilului de la 3-6-12 luni, lăsați copilul să folosească sala de fitness cadru să ridice capul, rândul său, peste, apăsați, și să stea la stânga.Crea diferite experiență de distracție pentru copil, lasa copilul se încadrează în dragoste cu sport pentru a fi mai sanatos.

4、Lovitură și să Joace Pian Masina: Proiectat cu drăguț lovi cu piciorul și de a juca pian, care este detașabil și convenabil pentru a transporta în jurul valorii de.Unghiul de lovituri atunci când copilul este culcat și așezat este reglabil.Conține 4 rime pepinieră, 12 calmant melodii hipnotice, și 2 niveluri de volum pentru a satisface diferite cerințe de mediu.Această joacă pentru copii saltea este potrivit pentru copii de la nou-nascuti, predispuse timp pentru copii mici.Eliberați mâinile părinților pentru o lungă perioadă de timp, mamele pot face propriile lor lucru.

5、Piele-friendly si Non-toxic: Acest copil joc de fitness mat este potrivit pentru băieți și fete între 3-6-12 luni.Acesta este fabricat de înaltă calitate din piele-friendly materiale cu grosime moderată, delicate și netede la atingere, în condiții de siguranță și confortabil.Mașină de spălat și ușor de curățat.Mama și Tata sunt fericit pentru a cumpara acest copil activitate mat pentru copiii lor.

Caracteristici:

1. Moale luminile de pe chei flicker și de a schimba melodia de muzica, atrăgând curiozitatea de copil

2. Fitness cadru poate exercita copilului prindere, prindere, lovind, lovind și pas cu pas, și de a dezvolta copilul de recunoaștere a culorilor și dezvoltarea senzorială.

3. Conține multe rime pepinieră și multe calmante hypnotisms pentru a ajuta copilul dumneavoastră se încadrează asleep rapid.

Caietul de sarcini:

Material: ABS+componente electronice+pânză

Dimensiune: 76*47*50cm/29.92*18.5*19.68 inch

Greutate: aproximativ 670g

Baterie: 3 baterii AA

Lista De Ambalare:

Baby Play Mat*1 (fără baterie)

Etichete: copii saltea de dans joc, saltea de joaca, m muzicale mat, copilul se potrivesc, drrsses copii, baby gym se joace, tastatură de pian, tactile pian covor, copilul gros covoare de joc, copilul mat pian.


  • Caracteristici: electronice
  • Tip: Tot
  • Cu suport pentru Joc pătură sau Nu: Da
  • Gen: Unisex
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Dimensiuni: 76X47X50cm
  • Intervalul De Vârstă: 0-12 Luni
  • Avertizare: NO

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon