100W Display Digital Multifunctional Electric Tărtăcuță din Lemn Pirogravat Mașină de Dublu Gaura Pyrographing Instrument cu 20buc Pen Capete

  • 104.05lei
  • 87.40lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Aceasta este un fel de profesionist pyrography mașină, cu universal profesional fin încălzire stilou, și 20 mici, electrice de încălzire, sârmă pen capete.

Conform omului de inginerie pen design, compact și ușor de bine proporționat și linii netede, puteți crea un lucru frumos.

Vine cu 20 de stilou capete, 1mm diametru, ușor de redare, pictura, desen linii, matase-parul, caligrafie, puteți schimba în funcție de cerințele dumneavoastră.

Puteți avea un try.

Caracteristici:

Aceasta este un fel de profesionist pyrography mașină, cu universal profesional fin încălzire stilou, și 20 mici, electrice de încălzire, sârmă pen capete.

Echipat cu un afișaj digital, puteți vedea tensiunea de clar și de control-l cu precizie.

Conform omului de inginerie pen design, compact și ușor de bine proporționat și linii netede, puteți crea un lucru frumos.

Puteți controla pen "capetelor" temperatura prin regla tensiunea de mașină principal, infinit de temperatura a ajusta și de control, face temperatura costum pentru pokerwork.

Anti-alunecare, moale pen manevrat, usor, cu distanțe scurte între mâner și sfaturi pen, potrivit pentru delicat detaliu pictură, și poate vă oferă mult timp folosind.

Temperatură ridicată burete, ștergeți depunerile de carbon de pe peniță, în orice moment, pentru a îmbunătăți calitatea de pirogravură.

Vine cu 20 de stilou capete, 1mm diametru, ușor de redare, pictura, desen linii, matase-parul, caligrafie, puteți schimba în funcție de cerințele dumneavoastră.

Burete îmbibat cu apă înainte de utilizare, apoi perie stilou, în scopul de a evita înaltă temperatură scris arde un burete.

Potrivit pentru prelucrarea lemnului, piele, mobilier și meserii pirogravură tărtăcuță.

Caietul de sarcini:

Nume: Aparat De Pirogravat

Material: ABS

Putere: 100W

Temperatura: 0-650℃ (reglabil)

Tensiune nominală: US100-120 V, altele 200-250V (opțional)

Tensiune de lucru: US36-130 V, alții 50-250V (opțional)

Mașină principal dimensiune: 155 * 120 * 90 mm / 6.10 * 4.72 * 3.54 în

Dimensiunea standului(asamblat): 140 * 72 * 85mm / 5.51 * 2.83 * 3.35 în

Stilou dimensiune: 150 * 26 * 26mm / 5.91 * 1.02 * 1.02 în

Element greutate: 1623g / 3.58 lb

Dimensiune pachet: 280 * 165 * 180mm / 11.02 * 6.50 * 7.09 în

Greutate pachet: 1781g / 3.93 lb

Lista De Ambalare:

1 * LHT40-2 Host

2 * Pyrography Pixuri

20 * Pen Capete

2 * Bureți

2 * Pen Standuri

1 * Șurubelniță

Metru Instrumente Store oferă cea mai bună calitate în bunuri cu amănuntul, la un preț care nu poate fi batut!Nimic înseamnă pentru noi mai mult decât a aduce clienților noștri o varietate de oferte de mare pe toate produsele lor preferate.Avem cele mai recente în scule electrice , unelte, accesorii , instrumente DIY, și așa pe toate la o valoare mare, cu cele mai mici preturi garantat!

Noastre competitive fabrică la consumator, modelul de afaceri ne diferentiaza de restul.De operare pentru a oferi fenomenal reduceri și oferte de zi cu zi pentru consumatori la nivel mondial, cu o mare integritate și servicii pentru clienți.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1.În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.citygroupromania.ro în viitor.

2.Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la locul de comandă.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile

1. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol , vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o repacement sau banii înapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Produsele defecte Trebuie să Fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în orginal ambalaj, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3. Costurile de returnare fi plătite de către Cumpărător.

4. Noi oferim Retrimite Serviciu gratuit o dată.Dacă nu puteți primi elementul indiferent de ce problema.

Vă rugăm să rețineți:uneori aspectul de bunuri sau de culoare poate fi schimbat,dar nu afectează de utilizat.

Etichete: pyrography stencil, piele pyrography, fier aparat de pirogravat, electrocauter, pyrograph lemn, pen pyrography, pyrography aparat profesional, aparat de pirogravat mini, arde lemn, De Transfer De Căldură.


  • Putere De Ieșire: 100W
  • Certificare: Nici unul
  • Temperatura De Stabilitate: --
  • Temperatura De Ieșire: 0-650℃ (reglabil)
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: KKMOON
  • Intrare Voltagle: 100-220V
  • Numărul De Model: Pyrography Mașină
  • Dimensiuni: Principala dimensiune mașină

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon