De inalta Calitate Universal cu 3 Falci Filtru de Ulei Remover Instrument de Instrumente de Ulei de Ulei de Masini Instrument Cheie de Filtru Filter Instrument de Ștergere Speciale Inte L9M4

  • 11.78lei
  • 8.24lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Acest set include 1 bucata 12 Inch Universal Filtru de Ulei Plier, împreună cu 1 bucata Reglabil 3 Falci 2 Mod de Ulei Cheie pentru Filtrul de Removal Tool, care este ideal pentru Motociclete, Autoturisme Camioane, și Mai mult utilizarea.

CARACTERISTICI:

❤️La prețuri accesibile și Durabile Kit: Acest set include 1 bucata 12 Inch Universal Filtru de Ulei Plier, împreună cu 1 bucata Reglabil 3 Falci 2 Mod de Ulei Cheie pentru Filtrul de Removal Tool, care este ideal pentru Motociclete, Autoturisme Camioane și Mai mult utilizarea.

❤️Filtru de ulei Cleste: Filtrul De Ulei Cleste are 12 inch mâner lung, care ar putea oferi soft touch confortabil și nealunecoase de control.Și diametrul gama de Filtru Ulei ca acest Cleste va lucra pe este de 1/2 cm, care ar fi bun pentru aproape toate vehiculele de familie.

❤️Filtru de ulei Gheara: 3-Maxilar 2-Way Cheie pentru Filtrul de Ulei ar putea fi ajustate pentru a se potrivi cele mai multe filtre de ulei de 2-1 (58 la 100 mm) în diametru.Ai putea folosi, fie cu o 3/8 cheie cu adaptor inclus, care ar putea fi cedat în instrument ca prize face pentru chei tubulare, care ar deține împreună foarte bine.

❤️Aplicații practice: Ai putea folosi acest kit în diverse proiecte în conformitate cu cerințele dumneavoastră, cum ar fi: schimba filtrul de ulei pe un 4-runner instalat de Hulk, a se potrivi în jurul valorii de Mobil 1 filtru de ulei (M1-204) perfect, încercați să-l pe un 2002 chevy Silverado acolo filtrul de ulei este, în cel mai rău loc, etc. E un universal se potrivesc.Atâta timp cât filtru nu este prea mic, se va elimina cele mai multe filtre.

CAIETUL de sarcini:

Material: otel Carbon, cu duritate mare si rezistenta

dimensiuni:

1/2 conduce inaltime: 28mm

Înălțime: 35 mm

Gaura patrata dimensiune: 3/8 inch (10mm)

Psihiatrul de strângere gama: 58-100mm

Produsul pachet:

1*cheie pentru filtrul de

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Etichete: filtru, crv cheie pentru filtrul de ulei, cheie filtru, vw filtru de ulei instrument de ștergere de, filtru de ulei scoaterea instrumente, filtru de combustibil, set cheie pentru filtrul de ulei, jucarii inte, inte haine, cheie de petrol.


  • Țara/Regiunea de Fabricație: CN
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon