5 Role/SET 58MM Autocolant Imprimabil Hârtie Termică Directă Hârtie Auto-Adeziv pentru PAPERANG Portabil de Buzunar Printer

  • 6.50lei
  • 4.54lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici: 1. Bun helper: Print momentele cele mai prețioase pe hârtie foto premium.Economisi bani în timp, cu transfer termic direct imprimarea etichetelor. 2. Gamă largă de aplicații: poate fi utilizat pe scară largă în imprimare, bucurați-vă de lungă durată, rezultate strălucite. 3. De înaltă calitate de culoare de hârtie termică autocolant, clar pentru a imprima.Cu adeziv puternic, ușor pentru a lipi. 4. Material durabil: Acest produs este fabricat de înaltă calitate, hârtie auto-adeziv, durabil și de durată lungă de viață. 5. Compact și portabil: fiind atât de mini și lumină-greutate, acest produs nu ia mult spațiu și poate fi ușor de luat.Descriere: de Înaltă calitate, hârtie, etichete termice, transparent pentru imprimare.Perfect pentru buzunar imprimantă termică și mini-imprimantă foto.Caietul de sarcini: Material: Hartie Culoare: roz, albastru, galben, violet, verde, roșu(opțional) Dimensiuni: 57*30mm Pachetul Inclus: 5 Roll * Autocolant de Hârtie Termică Directă de Hârtie Note: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

Etichete: imprimantă de etichete termice, a4 glitter paper, maro carte de hârtie, Hârtie instrument, paperang autocolant, mult machiaj, 120 film, textile printer portable, îmbrăcăminte printer, portabilă imprimantă foto inteligent.


  • Certificare: Nici unul
  • Numărul De Model: 57*30mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon