5/7 Frunze Paletele Ventilatorului cu Capac Piuliță pentru 16Inch în Picioare Piedestal Fan Masă Frumuselu General Accesorii de Ventila uz Casnic Parte

  • 47.80lei
  • 28.69lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Universal Plastic/Aluminiu Tăcere Fan Blade 5/7 Frunze, cu Capac Piuliță de 16 Inch 40mm uz Casnic în Picioare Piedestal Fan Masă Fanner Ventilator Accesorii

Setul Include: 1 buc Fan Lamă, 1 buc Capac Piuliță

Stare: Brand New

Material: Plastic, Aluminiu

Culoare: Gri (ca imaginile prezentate)

Caracteristici:

Universal p lastic/aluminiu tăcere fan blade 5/7 frunze, cu capac piuliță de 16 inch de uz casnic în picioare piedestal fan masă fanner ventilator accesorii.

Fabricat de înaltă calitate din material plastic sau material de aluminiu, usoare, non-toxic, rezistent și durabil pentru mult timp, nu este ușor pentru a rupe sau deforma.

Acest ventilator blade este proiectat cu 5/7 frunze, zgomot redus și capabil să reziste la temperaturi ridicate.Aluminiu fan blade are accesorii complete.

Ușor de instalat și de utilizat, trebuie doar să strângeți piulița capacului.Usor de curatat, se poate spala direct cu apă, se aduce mai mult confort pentru viața de zi cu zi.

O adevărată piesă de schimb, care este potrivit pentru cele mai multe picioare piedestal fan sau masa frumuselu.Vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de plasarea unei comenzi.

Dimensiuni:

Raza:17.5-18cm/7-7.2 inch

Diametru: 35cm/14 inch

Universal pentru 16 inch, Ventilatoare

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Etichete: stroboscoape, cruce fan, capac ventilator, lama de tăiere perie, farrata piedestal fan, 12 lame de fan, ventilator extractor, cpu fan șurub, 6 ventilatie, asus ventilator.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Tip: ventilație

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon