Stabil Mini Masina Telefon Mobil de Navigare Suport Auto Evacuare a Aerului Mobil Puternic Suport Magnetic Anti-derapare Telefon Y0L0

  • 4.21lei
  • 2.91lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristică:

Puternic câmp Magnetic: Cu o carcasa durabila, care găzduiește șase grele magneți, neted din cauciuc magnetic pad, și o înaltă calitate 3M autocolant adeziv.La Muntele Magnetic va ține smartphone-ul stabil, chiar dacă bumpiest și curviest plimbari cu masina.

Multi-funcțional Suport Magnetic: Magnetic de Montare în Mașină puternică forță magnetică convenabil și în siguranță, acordă smartphone-ul și cheia de la suprafata dorita.Dacă ești în mașină, bucatarie, birou sau dormitor, bucurați-vă de un hands-free experiență cu smartphone-ul. (Compatibil cu toate smartphone-uri: iPhone XR XS Max X, iPhone 11/8/7 Plus/8/7/6/6 în Plus, Galaxy S10/S10+/S10e/ S9/S9 Plus/S8/S8 Plus/S7/S7 Edge/Note 9 8, LG G7 G6, Pixel/2, Pixel XL/2 XL, HTC, Xperia, Nokia, Nexus)

Ușor pentru a Instala: Nu există instrumentele necesare pentru această instalare!Pur și simplu coaja spate adeziv și stick Monta la orice suprafață.De asemenea, include plăci de metal pentru telefonul tău.Fie atașați plăci de metal, direct pe telefon sau pur și simplu introduceți-l între telefon și telefonul caz.

Cel mai bun punct de Vedere: mingea Cu capul în comun de Muntele Magnetic permite o rotație de 360 de grade.Rotiți telefonul smartphone, în orice orientare (orizontale sau verticale) și la orice unghi, oferindu-vă cea mai confortabilă experiență de vizionare. (NOTĂ: Muntele Magnetic NU VA bloca sistemul de ventilație și cel de parbriz de masina ta.)

Caracteristici

100% de brand nou, arată ca în imagine

O bucată de Magnetic cu Suport de Telefon Stand

Culoare: Argint/Blacke

Dimensiuni: 2.75" x 0.74"

Material: aliaj de aluminiu Premium shell și saltea de silicon

C55 platou rotund magnetic Masina cu Suport pentru Telefon

Magnet puternic de adsorbție stabil Suport de Telefon Mobil, nu se Încadrează

Pefect pentru utilizarea în mai multe poziții, cum ar fi masina, casa, bucatarie, noptieră, birou etc.

Mini dimensiune de proiectare, ușor pentru a ridica

Hands-free și Unghi Perfect pentru vizionare

Universal Magnetic Suport Auto pentru Toate brand telefon mobil

Suport de Aerisire GPS tabloul de Bord, de Perete, de Masă de Birou

Usor de instalat, Fara unelte necesare pentru instalare

Pachetul Inclus

1 x Magnetice Suport de Telefon

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: spartak suport de telefon, bandaj suport de telefon, titularul de telefon, inch comprimat, titularul de telefon mobil, telefon mobil de mici, 4g android tablet, banana telefon, 2gb ram tableta, ford ka suport de telefon mobil.


  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: NC(de Origine)
  • Aplicabile În Situații: Tabloul de bord masina

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon